Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Uçmakdere (40.784677 ,27.367912)

Kesinlikle keyif alırım.Çünkü benim motorumun maksimum hızı 110 :+1:

Ortalardan bir yer ayırırsanız bana yeterli :D

(08-23-2011, 02:22 PM)Sezercelik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kesinlikle keyif alırım.Çünkü benim motorumun maksimum hızı 110 :+1:

Sezer 110 bile aslında sürekli gidilen hızlar değil korkma. Sollamalarda vs. kısa süreli.
Sen benim önümde ol daha iyi bende fazla basmam. :]
Ara

O zaman sorun yok :) Hem eğlence hem ekonomi :)) Cihan abi birlikteyiz öyleyse yol boyunca ..

(08-23-2011, 02:22 PM)Sezercelik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kesinlikle keyif alırım.Çünkü benim motorumun maksimum hızı 110 :+1:

sezer merak etme bende seninle aynı hızlardayım. onlar arada bir gazlasada yine bizim yanımıza geliyorlar. seni yalnız bırakmam sen merak etme:]:]
Ara

(08-23-2011, 03:01 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Sezer 110 bile aslında sürekli gidilen hızlar değil korkma. Sollamalarda vs. kısa süreli.

Cihan hocam, sen çok yaşa.
Sabah sabah beni güldürdün. Demek ben fazla basmam diyorsunuz.
Trilye dönüşü, Dilek hanım da arkanızda olmasına rağmen, 120-130-140-150....... Ben gördüm.

Sezer, sakın ha yaş ile motor kullanma hızını bağdaştırma. Yanılırsın.
Sen merak etme, sana gurp içinde uygun bir yer buluruz.
Ara

(08-24-2011, 06:29 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

sezer merak etme bende seninle aynı hızlardayım. onlar arada bir gazlasada yine bizim yanımıza geliyorlar. seni yalnız bırakmam sen merak etme:]:]

:))) Bir sonraki mesajda mehmet abi ne yazmış öyle :)) 120-130-140-150 :)) Onur konvoydaki en yüksek hız en yavaş gidenin hızına eşittir benim bildiğim.Biraz dinlenmek için fırsat vermiş olalım abilerimize.İlerde bizim motorlarda büyüdüğünde nasip artık 140-150 :))
(08-24-2011, 07:30 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(08-23-2011, 03:01 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Cihan hocam, sen çok yaşa.
Trilye dönüşü, Dilek hanım da arkanızda olmasına rağmen, 120-130-140-150....... Ben gördüm.

Sezer, sakın ha yaş ile motor kullanma hızını bağdaştırma. Yanılırsın.
Sen merak etme, sana gurp içinde uygun bir yer buluruz.

Cihan abi beni önüne katıp yanımdan geçecek sanırım Mehmet abi :) Biz onurla anlaşırız bu durumda ,artık kardeş kardeş gideriz :)

Alıntı:Cihan hocam, sen çok yaşa.

Bana diyene bakın. Ben Veyselden aldım Mehmet bey sizinle ilgili sürüş bilgilerini önceden. Zaten bu yüzden biz sizinle uyumlu sürüyoruz Hocam. :]:çiçek:
Ara

(08-24-2011, 10:59 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
Alıntı:Cihan hocam, sen çok yaşa.

Bana diyene bakın. Ben Veyselden aldım Mehmet bey sizinle ilgili sürüş bilgilerini önceden. Zaten bu yüzden biz sizinle uyumlu sürüyoruz Hocam. :]:çiçek:

Doğru söze ne hacet......:alkış::alkış::alkış:
Ama sorun bi, NEDEN????
Cihan hocam ile benim kaybedecek zamanımız yok.
Zaman bizim için, size nazaran daha değerli.
Sizlerin daha önünde yolu da çok, zamanı da.
:vınn::vınn::vınn:

En iyisi, siz bize takılmayın.
Onur, Sezer sana emanet.
Ara

sen yinede bakma sezer onların söylediklerine arada bir gazlamaları haricin de genel olarak grubu dağıtmazlar ve en yavaşla hep birliktelerdir. ben cok biliyorum en önden gittiğimi.:P

hatta geçen gün ben hamit ve erdo izmite gittik ben izmitte onları 10 dakika kadar bekledim farketmeden geçmişim :]:]
Ara

(08-24-2011, 12:39 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  farketmeden geçmişim :]:]

yok artık :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi