Konu Kilitli
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kamp Yapasınız Gelmedi mi ?

valla başına geleceği biliyorsun emrullah itersin motoru :]:]:]:] kampa siz gitmeyin ne yapacaksınız soğukta (ühhüüü benide alınn:.()

Yessss

Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp
Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp
Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp
Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp Kamp

GmkGmkGmkGmkGmkGmkGmkGmkGmkGmkGmkGmk
Ara

cihan abi yapma bak tahrik edici şeyler bunlar vay arkadaş azcık akranlarına uy git bi kahveye domino falan oyna sıcak sobanın başında:]:]:] yada giderseniz foto çekmeyin lütfen görünce insan bi fena oluyor:sinirli:

(10-04-2011, 07:53 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  cihan abi yapma bak tahrik edici şeyler bunlar vay arkadaş azcık akranlarına uy git bi kahveye domino falan oyna sıcak sobanın başında:]:]:] yada giderseniz foto çekmeyin lütfen görünce insan bi fena oluyor:sinirli:

yenge izin mi vermiyor hayırdır :hö:
Ara

(10-04-2011, 07:53 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  cihan abi yapma bak tahrik edici şeyler bunlar vay arkadaş azcık akranlarına uy git bi kahveye domino falan oyna sıcak sobanın başında:]:]:] yada giderseniz foto çekmeyin lütfen görünce insan bi fena oluyor:sinirli:

Tamam kampta soba kurup dominoda oynarız. :]:]:]:]:]:]
Bu vesileyle derimki ufak tip kömürlü bir semaver alalım GMK demirbaşı olarak. Kampta güzel oluyor uzun süre sıcak çay olayı. Gebze içinde müsait birisi alsın derim.
Ara

hacıda (engin) ufak bir semaver var bizim sayıllır :] onu giderken alabilirsiniz.

semaverde çay ... abi iyice isteklendim evde 3 tane cadır var ve hapsi hazır komuta bekliyor :tamam:
Ara

(10-04-2011, 08:41 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  semaverde çay ... abi iyice isteklendim evde 3 tane cadır var ve hapsi hazır komuta bekliyor :tamam:

Bende çadırı büyüttüm Emrullah. Birde büyük kamp ateşine odun için balta teminimde var. :çiçek:
Ara

(10-04-2011, 08:46 AM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bende çadırı büyüttüm Emrullah. Birde büyük kamp ateşine odun için balta teminimde var. :çiçek:

Abi bendeki ufak ısınma derdi yok :] sizin çadıra soba şart.

bu tip ekipmanlar kampta gerçekten cok işe yarıyor.

bende temin etmek isterim ama taşıyacak yer yok motorda.

Ara
Konu Kilitli