Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Öz Eleştiri

Tamam. Konunun aslına dönüyorum...
(10-17-2011, 09:38 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Haftalık toplantıya, sakız ağacına yada bir mangal organizasyonuna iştirak eden arkadaşlarımız böylesi önemli bir günde bizi yalnız bırakacaksa bizim yönetim olarak biryerlerde yanlış yaptığımız anlamına gelir. Benim kendi düşüncem.

Elimizden geldiğince , vaktimizin ve imkanlarımızın yettiğince tanıtımımızı zaten yapıyoruz, birçok toplantıya ilk defa gelip birdaha gelmeyen insanlar gördüm, kendi tercihleridir.Zorlayamazsınız. Alakasız yerlerden bizimle tanışıp hiçbir toplantıyı hiçbir etkinliği kaçırmayan arkadaşlarımız da var... (benim gibi :) )
Biz biryerde yanlış yapmıyoruz.buda benim fikrim...

Emonun dediği gibi,
Gebzedeki birçok motorcu GMK dan haberdar...
Bilipte gelmeyeni zorla getiremeyiz ki ?
Ama bunada şükretmemiz mantığı çok iyimser...Kulübümüzü herfırsatta tanıtmaya devam edeceğiz...
Şükretmemiz gereken şey GMK sayesinde tanışıp kurduğumuz kişisel dostluklar arkadaşlıklar...

Cihan Abinin de dediği gibi,
'' aidiyet güdüsü'' insanda var ama adam kendini bize ait hissetmiyo yada hissetmek istemiyo olabilir : )
etkinliklerde alkol aldığımız için gelmeyenler var...
çok kasıntı (!) olduğumuz için gelmeyenler var...( harbiden var : )
motoru küçük olup , bizimle takılamayacağını düşünüp gelmeyen adamlar var,
motosikleti sevip , gelmek isteyip, motoru olmadığı için eziklik duyup gelmeyen adam var,
Kulüp içinden bir üyeyi sevmeyip olayı kişiselleştirip gelmeyen adam var....
Veysele gıcık olup gelmeyen adam var : )))

..........bunlar bizzat karşılaştığım durumlar...ben bu arkadaşlara gerekli cevapları verip , gerekli açıklamaları yaptım... önyargılı düşünen arkadaşları aydınlatmaya çalıştım...ve hepinizinde bu arkadaşlara gerekli açıklamaları yaptığını düşünüyorum...
ama ısrar etmenin - kasmanın bi anlamı yok...

birgün bir adamla tanıştım..çok alımlı bir motoru vardı...
Kulübümüzden bahsettim, davet ettim...
'' bir gün kesin gelip şöyle iki gaz yapıp motoru gösteririm '' dedi...
Abi sen gelme ! ....
böyle adamlar gelmesin...

Ben GMK sayesinde tanıştığım birçok insanla gmk organizasyonu dışında da görüşüyorum..
Sadece GMK organizasyonunda gördüğüm aynı yüzleride her görüşte dahada çok seviyorum...
Cihan Abinin her bizi ektiği toplantıda onu göremedikçe daha çok üzülüyorum...
Mehmet Kutay la geçirdiğim her andan zevk alıyorum...
Murat S i her gördüğüm toplantıda takdir ediyorum....Maltepeden geliyor.gecenin soğuğunda geri dönüyor...İstanbulda birçok motosiklet kulübü var ?
Genç arkadaşları gördükçe haz alıyorum..beyefendilikleriyle...muhabbetleriyle...Emosu,Hamiti ,Caneri ,Mevlütü....

Bu insanların GMK yı tercih etmelerinin sebebi muhabbetimizin samimi oluşudur.
Motor göstermeye gelen samimiyetsiz insanlar , bizim kasıntı olduğumuzu düşünen önyargılı tipler, kişisel problemleri olan sorunlu insanlar bu ortamı bozar...

Merak etmeyin zamanla daha çok büyüyeceğiz...Üye sayımız katlanarak artacak...Gebzede motor kullanan herkes gelsin diye kendinizi kasmayın..adam olan gelsin...

Bırakın gelmeyen gelmesin...
Gelenlerle muhabbetin tadını çıkartın... : ))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Görülen lüzüm üzerine,

GMK'daki tüm görevlerimden istifa ediyorum.
Mazbatamı ilk çarşamba toplantısında teslim edeceğim.
Görev yaptığım süre zarfında kalbini kırdığım üyelerimiz var ise, hepsinden özür diliyorum.
Benden sonra geleceklerin, bu işi benden daha iyi yapacaklarına inancım sonsuzdur.

Dermişimmmmmmmmmmmmmmm........
Ama bu mektup için daha çok erken.
Yönetim, tam kadro görev başındadır.
Biz, provakasyona gelmeyiz.

Gelelim GMK etkinlikleri ve katılımcılarına.
Hali hazırda, pek çok şehirde bir motosiklet kulübü olmamasına rağmen,
İstanbul ve Kocaelinin gölgesinde kalmasına rağmen,
Gebzede böyle bir yapılanma olması büyük bir şans ve emek ürünüdür.
Gebze, taşradır. Gebze varoştur. Gebze ilçedir.

Buna rağmen pek çok kulübü kıskandıracak etkinlik zenginliğine sahibiz.
Bu iş tamamen gönül işi olup, gönüllülük ilkesi esastır.
Eğer içinde yok ise, kimseyi zorla 29 Ekim kortejine sokamayız.
Arkadaşların çoğu kafede çay içmeyi yada ormanda mangalı tercih ediyor olabilir.

Aynı zamanda daha emekleme devresinde olan, henüz 2 yaşında bir kulübüz.
Daha önümüzde kat etmemiz gereken çok yol var.
Kulübe giren her arkadaş, bize birşey katar. Bizde giren arkadaşa.
Toplam bilinç oluştuktan sonra, layıkıyla en güzel korteji yapar ve etkinliğimize diğer kulüpleri çağırırız.

Arz ederim.
Gmk
Ara

Alıntı:Veysele gıcık olup gelmeyen adam var : )))
bunu sevdim :]

Alıntı:Motor göstermeye gelen samimiyetsiz insanlar , bizim kasıntı olduğumuzu düşünen önyargılı tipler, kişisel problemleri olan sorunlu insanlar bu ortamı bozar...

:+1: kesinlikle..

Seyfo durumu gayet güzel özetlemiş sanırım..

Bize düşen çizgimizi bozmadan, GMK kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak olmalı..

Bu yolda bizimle sürecek, vakit geçirecek , dostluğumuzu paylaşacak, samimiyetinde kuşku olmayan herkese kapımız ardına kadar açıktır..

29 Ekim olayına gelince.. Çarşamba oturup konuşalım.. yeterli çoğunluğu sağlayabileceğimiz kanaatinde olursak ilgili mercii lerle görüşüp izin , eskort v.s.. işlerini halledip hava şartları ne olursa olsun en üst katılım ile 29 Ekim de Gebze'nin İlk Moto Kortejini Yapalım :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(10-17-2011, 11:39 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Merak etmeyin zamanla daha çok büyüyeceğiz...Üye sayımız katlanarak artacak...Gebzede motor kullanan herkes gelsin diye kendinizi kasmayın..adam olan gelsin...

Bırakın gelmeyen gelmesin...
Gelenlerle muhabbetin tadını çıkartın... : ))

Seyfo, harika yazmışsın. Ellerine sağlık.
Ara

(10-17-2011, 11:39 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Cihan Abinin her bizi ektiği toplantıda onu göremedikçe daha çok üzülüyorum...

Olm. ekipte sanki farklı bişimi yapıyorum. Alla alla.
Ya nöbetim oluyor yada hava şartları. Bende İstanbuldan 37Km. öteden geliyorum. Motorla gelmek için hava iyi olması lazım.
Ben bazıları gibi dört teker gelmek istemiyorum. Şanıma yakışmaz. :çiçek:
Alıntı:çok kasıntı (!) olduğumuz için gelmeyenler var...( harbiden var : )

Bu doğru ve bu sebeple gelmeyen olabilir.
Ayrıca GMK bir Enduro motosiklet kulübü değil. (anlayan anlasın) Bu yüzden kaçanlarda var.
Ara

Tüm yorumlar süper yaptığım hiç bir yorum bu kadar ses getirmemişti veyselin dediği gibi çarşamba toplantısında detayları konuşuruz artık.

(10-17-2011, 12:45 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tüm yorumlar süper yaptığım hiç bir yorum bu kadar ses getirmemişti veyselin dediği gibi çarşamba toplantısında detayları konuşuruz artık.

Seyfo ile işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak zaten :ensee:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(10-17-2011, 12:12 PM)mehmet_cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bu doğru ve bu sebeple gelmeyen olabilir.
Ayrıca GMK bir Enduro motosiklet kulübü değil. (anlayan anlasın) Bu yüzden kaçanlarda var.

Gmk reysing motosiklet kulubüdür.
Gmk nekıd(çıplak) motosiklet kulubüdür.
Gmk Çamırlı motorsiklet kulubüdür.
Gmk Şopar motosiklet kulübüdür.
Gmk sıkutır motosiklet kulübüdür.
:P
Kapımız herkese açıktır.

Seyfo abi ve Mehmet abi durumu gayet güzel anlatmışlar :tamam:

Ara

(10-17-2011, 12:52 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(10-17-2011, 12:45 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tüm yorumlar süper yaptığım hiç bir yorum bu kadar ses getirmemişti veyselin dediği gibi çarşamba toplantısında detayları konuşuruz artık.

Seyfo ile işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak zaten :ensee:

Barış Apaçhi .!! Barış aPaÇhi !!

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

durumu gayet iyi özetlemişsiniz arkadaşlar; ilk bakışta grubun dışarıdan uyandırdığı intibah gerçekten bilmeyen için çok farklı (kendi adıma söylüyorum ) sadece grubu tanımak için biraz vakit harcamak gerekiyor, scooter konusunda ise ilk toplantıma scooterla katılmış birisi olarak söylüyorum, sadece eskihisara inerken bile geride kalmıştım, o hafta motoru değiştirmiştim (hem geride kalmanın hemde grbun gazıyla) bunu hemen yapamıyan arkadaşlar gruba girmeyi erteleyip zamanlada birdaha gelmiyorlar.

bir öneri ; aramıza yeni gelen arkadaşlar olduğu zaman kaybetmemek adına hem biz o arkadaşı hemde o bizi tanıyana kadar, sürüş kurallarını maximize edip en yavaşa göre ayarlayalım. bu grubun ilk ön yargısını önemli derece de değiştirir diye düşünüyorum.

Gruba ilk katıldığım günlerin adına nacizhane fikrim....Gmk:+1:Gmk

Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi