Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Van Erciş'de büyük Deprem (7,2)
Exclamation 

Allah yardımcı(mız)ları olsun. Deprem felaketinin yaşandığı Van Erciş'de ağır yıkımların olduğu ve 4000 yaralı olduğu söyleniyor. Ölü sayısı şu anda 85.

Ara

çok acı durumdur orada yaşayan bütün kürt kardeşlerime ve türk kardeşlerime geçmiş olsun çok zor durumdur
Ara

Van'da meydana gelen depremde Van Cezaevi'nin duvarı da yıkıldı. 200 mahkum firar ederken, 50'si ailelerini gördükten sonra teslim oldu.
Ara

Allah bu kötü günlerde yardımcıları olsun.
İnşallah can kayıpları fazla değildir.
Ara

Çok zor ve acı birr durum Allah yardımcıları olsun,
Ara

Çok zor bir durum gerçekten, Allah yardımcıları olsun.
Ara

Gerçekten allah yardımcıları olsun,

Marmara depreminden hepimiz hatırlarız neler yaşandığını gerçekten zor zamanlar..

Mehmetçiğimiz 11 taburla destek veriyor buraya durum gerçekten çok ciddi..

160711104912_imza3.JPG
Ara

Toparlanma zamanı dostlar! Eylemsiz dua, kupkuru niyete benziyor.
Veren el, alan elden üstün oldu hep. Verecek birşeyleriniz vardır illa ki.
Genel İhtiyaç Listesi: Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, soba, elfeneri, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler..

Adres > VAN BELEDİYESİ.
Ptt kargo, Yurtiçi kargo, Aras kargo, Mng kargo ücretsiz götürüyor.
Genel İhtiyaç Listesi: Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, soba, elfeneri, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler...

Bu akşam evde giymediğiniz giysi varsa paketleyin gönderin lütfen...
Ara

(10-24-2011, 08:33 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Toparlanma zamanı dostlar! Eylemsiz dua, kupkuru niyete benziyor.
Veren el, alan elden üstün oldu hep. Verecek birşeyleriniz vardır illa ki.
Genel İhtiyaç Listesi: Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, soba, elfeneri, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler..

Adres > VAN BELEDİYESİ.
Ptt kargo, Yurtiçi kargo, Aras kargo, Mng kargo ücretsiz götürüyor.
Genel İhtiyaç Listesi: Çadır, kışlık bebek giysileri, battaniye, soba, elfeneri, bebek maması, bebek bezi, kışlık/polar giysiler...

Bu akşam evde giymediğiniz giysi varsa paketleyin gönderin lütfen...

Güzel ve yerinde hizmet eve hemen haber verdim gerekli hazırlıkları yapıcaklar teşekkür ederim Emrullah...
Ara

Orda gonderilenler verimli kullanılıyomu ama o onemli. ben deprem zamanındaki depo görüntülerini hatırlıyorum. En güzeli gidip elden yardım etmek ama elimizde o imkan yok. Gerekli yardımı yapalım. Ufakta olsa 1 kişiyi ısıtmış olmamız bile yeter
Ara