Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Marco Simoncelli Hayatını kaybetti.
#11

(10-25-2011, 11:54 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Motorun kuyruk ve ayaklığında da kamera var ama görüntü yok piste dökülen ve gözden kaçan bir şey olma ihtimali olabilir.

Asfaltta sorun yok gibi , yabancı bir siteda sim'in viraja girişini gösteriyor, arka lastik kayıyor ( lowside ) ve motoru toparlamaya çalışıyor gibi görünüyor.

aşagıdaki olay yani

[video=googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid=4694895994643945537[/video]
Ara
Cevapla
#12

Ama videoda görüntüye girdiğinde motorda hiç ters yöne ivmelenme yok gibi motordan yere düşmüş sürücü ve yoluna devam eden motor var sanki birşeyden kaçarken yere düşüyor ve motor o cisim her neyse dokunmadan yola devam ediyor :bilmem:
Ara
Cevapla
#13

siyah sürücünün darbesi Simoncelli'nin kaskını bile çıkartıyor. Dikkat ederseniz kask ayrı yuvarlanıyor. Yabancı bir cisim olmayıp, kendi de fenalaşmış ve hakimiyeti kaybetmiş olabilir. Motor ivmesinde giderken adam yerde sürünüyor.

:tr:
ly2x6.gif
Ara
Cevapla
#14

(10-25-2011, 12:39 PM)Batuhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  siyah sürücünün darbesi Simoncelli'nin kaskını bile çıkartıyor. Dikkat ederseniz kask ayrı yuvarlanıyor. Yabancı bir cisim olmayıp, kendi de fenalaşmış ve hakimiyeti kaybetmiş olabilir. Motor ivmesinde giderken adam yerde sürünüyor.

Evet ihtimaller arasında olabilir, prof. bir pilot o açıda bu hatayı yapmaz bence :tamam:
Ara
Cevapla
#15

Virajın içindeki görüntü olsa bu durumun cevabı zor olmayacaktı , kaskın kafasından çıkmasının bir nedenide uzun saçları olabilir.
Ara
Cevapla
#16

(10-25-2011, 12:59 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Virajın içindeki görüntü olsa cevabı zor olmayacaktı bu durumun, kaskın kafasındna cıkmasının bir nedenide uzun sacları olabilir.

Videoda asıl dikkatimi çeken kask çıktığında bariz bir şekilde bağlı olmadığı görülüyor yada bağlantı yerinden çıkmışta olabilir :bilmem:
Ara
Cevapla
#17

(10-25-2011, 01:00 PM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Videoda asıl dikkatimi çeken kask çıktığında bariz bir şekilde bağlı olmadığı görülüyor yada bağlantı yerinden çıkmışta olabilir :bilmem:

Bağlanmama ihtimali düşük, bağlı olmasaydı çıktığı yüksek hızlarda bunu fark ederdi, 2 tane düzlük geçti ve hızı düzlükte 270 - 290 arasıydı.
Ara
Cevapla
#18

adam sanki motorun üstünde baygın gibi duruyor bilinçsizce diğer motorların önüne doğru gidiyor. Sonucu üzücü olmuş.
Cevapla
#19

allah rahmet eylesin
Ara
Cevapla
#20

ben kararımı verdim asvalttan ayrılıp toprak pistlere dalıcam
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 5 Ziyaretçi