Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

futbol turnuvası

selam gmk uyeleri öncelıkle herkesın yenı yılını kutlar saglık ve esenlıkler dılerım.
Benım bır dusuncem var tavla turnuvası falan derken aklıma geldı bırde futbol turnuvası yapalım derım olmazmı ne dersınız gmk uyelerınden 4 takım cıkar bence takımlar 6 kısılıkten 24 kısı olsa.4 grup olarak kazanan takıma bır odül olsa guzel olur dıye dusunuyorum.

ne dersınız...saygı ve sevgılerle.körfezli mekansız
Ara

Futbol turnuvasını yakında düzenlemeyi düşünüyordum.
Başkanla görüşüp konuyu açabiliriz.:tamam:
Ara

Elbette olur tabi ki :tamam:

ama önce tavla turnuvamızı yapalım ardından Futbol turnuvamızı yapalım..

Hepsini üst üste sıkıştırmayalım..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Bi ara tek maç yapalım dedik 2 takım bile çıkmamıştı. GMK 'nın sporla arası yok. Fakat hem kaynaşma hem de spor için güzel bir etkinlik olur.
Ara

etkınlık ve kaynaşma guzel ama bence guzel bır takım cıkar gıbı gelıyor bana ben kalecı olurum gerısı sıze kalmıs sayın başkanım ben fazla kısıyı tanımadıgım ıcın sıze bırakıyorum teferruatını siz bulursunuz bır seyler.
Ara

(01-02-2012, 09:52 AM)mekansiz4155 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  etkınlık ve kaynaşma guzel ama bence guzel bır takım cıkar gıbı gelıyor bana ben kalecı olurum gerısı sıze kalmıs sayın başkanım ben fazla kısıyı tanımadıgım ıcın sıze bırakıyorum teferruatını siz bulursunuz bır seyler.

Öyle birşey yok Murat :seniseni:

Başlığı açan organizasyonu üstlenir..
Bu konuda ilgili arkadaşlar tavla turnuvasından sonra sana yardımcı olacaktır :tamam: :çiçek:

DijitalTurk Toplu.Biz

TAMAM VEYSEL ABI ORGANIZASYONU USTLENIRIM AMA HEPINIZIN O ZAMAN BURAYA GELMENIZ GEREKIR OLURMU:::::P
Ara

Sevgili Murat,
langırt turnuvası olsa (mesela 2'şerli takım halinde) daha çok katılan olacağına bahse girerim ;)

:tr:
ly2x6.gif
Ara

Aman futbol turnuvalarını hep benim şehir dışında olduğum zaman yapın küstüm :.(
Ara

(01-02-2012, 11:36 AM)mekansiz4155 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  TAMAM VEYSEL ABI ORGANIZASYONU USTLENIRIM AMA HEPINIZIN O ZAMAN BURAYA GELMENIZ GEREKIR OLURMU:::::P

11+11=22 kişi oraya gelmesi biraz zahmetli olur kanımca Murat :utan:

DijitalTurk Toplu.Biz

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi