01-02-2012, 05:21 PM
En çılgın ! en sıra dışı ! en yaratıcı GMK lıyı arıyoruz..!!!
Hadi bakalım...
(only GMK)
Birinci sıradaki eser şahsıma ait olup , kızartmalık afyon patadesi ana malzeme olarak kullanılmış, mekdanılstan cebe atılan paket ketçapla süslenip, miller ile sanatseverlere servis edilmiştir....
1.SEYFO ve ÇıtırGMK
ikinci sırada macera takımından Veysel 'in Mudarlı tepelerinde GMK yı kara yazdığı çalışması var ...
2.Veysel TOPLU ve çalışması ''Adını Karlara Yazdım''
Üçüncü sırada sevgili komutanımızın büyük emeklerle yaptığı iştah kabartan çalışması var...
3.Ramazan VAYKUL / acılıGMK
dördüncü sırada arabesk tadında bir çalışma var...sanatçı burada adını gönlüme kazıdım mesajı veriyor...
4.Emrullah MENDİ / GönlüMe Kazıdım
beş numarada Ercan ın özgün çalışması var...
5.Ercan KAHRAMAN / UçanGMK
altı numarada Neslihanın şirin çalışması rafadan GMK var..
6.Neslian ATİLLA / RafadanGMK
yarışmamıza güzel bir çalışmada Kadir den geliyor...Fotoğraf çok şey anlatıyor...
7. Kadir YUMURTACI / HerkoşuldaGMK
8.Barış BAL / GMKHeryerde.
Ve Şener Abi en sonunda kendisinden beklenen performansı gösteriyor......
9. Şener / GMK Together
Hadi bakalım...
(only GMK)
Birinci sıradaki eser şahsıma ait olup , kızartmalık afyon patadesi ana malzeme olarak kullanılmış, mekdanılstan cebe atılan paket ketçapla süslenip, miller ile sanatseverlere servis edilmiştir....
1.SEYFO ve ÇıtırGMK
ikinci sırada macera takımından Veysel 'in Mudarlı tepelerinde GMK yı kara yazdığı çalışması var ...
2.Veysel TOPLU ve çalışması ''Adını Karlara Yazdım''
Üçüncü sırada sevgili komutanımızın büyük emeklerle yaptığı iştah kabartan çalışması var...
3.Ramazan VAYKUL / acılıGMK
dördüncü sırada arabesk tadında bir çalışma var...sanatçı burada adını gönlüme kazıdım mesajı veriyor...
4.Emrullah MENDİ / GönlüMe Kazıdım
beş numarada Ercan ın özgün çalışması var...
5.Ercan KAHRAMAN / UçanGMK
altı numarada Neslihanın şirin çalışması rafadan GMK var..
6.Neslian ATİLLA / RafadanGMK
yarışmamıza güzel bir çalışmada Kadir den geliyor...Fotoğraf çok şey anlatıyor...
7. Kadir YUMURTACI / HerkoşuldaGMK
8.Barış BAL / GMKHeryerde.
Ve Şener Abi en sonunda kendisinden beklenen performansı gösteriyor......
9. Şener / GMK Together