Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

GMK FOREVER...!!! | GMK Fotoları

(01-07-2012, 01:40 PM)güliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  :utan: ama o emek coktaaaaaaaaaaaaaaannn mideye inmiştir bile..yarın yapılan calışmalar istendiğinde,neyi sunacan insan önüne? :bilmem:

DaHa TaZeSiNi !!!

:]

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

SEVGİLİ arkadaşlarım büyük uğraşlardan sonra bana oy veren değerli seçmenlerimi görmüş oldum ve gercekten duygulandım içimden o değerli dostlarıma çiğ köfte yedirmek geldiiiiiiiiiii:P
Ara

kulübün fotoğrafçıları nerede ?

basınca üç metre uzayan - kocaman çantalarda taşınan makinaları olan arkadaşlar nerede ?

son dört kontenjan...

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(01-08-2012, 05:15 PM)Komutan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  SEVGİLİ arkadaşlarım büyük uğraşlardan sonra bana oy veren değerli seçmenlerimi görmüş oldum ve gercekten duygulandım içimden o değerli dostlarıma çiğ köfte yedirmek geldiiiiiiiiiii:P

deme ramazan abi ne diyorsun , nerde bu köfteler , atlayıp geliyorum.. ..:lama::lama:

160711104912_imza3.JPG
Ara

(01-06-2012, 05:20 PM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(01-06-2012, 12:03 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Anket dediğin bir kişide bir oy hakkı olur Bu ne yahu aynı adam bi sürü kişiye oy veriyor :seniseni:

Hangimizden vazgeçebilecektin ???

bi türlü oy veremedim sana napalım engel var
(01-08-2012, 05:15 PM)Komutan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  SEVGİLİ arkadaşlarım büyük uğraşlardan sonra bana oy veren değerli seçmenlerimi görmüş oldum ve gercekten duygulandım içimden o değerli dostlarıma çiğ köfte yedirmek geldiiiiiiiiiii:P

ne diyosun
hava güzel olsa senin bahçeye gelirdik
napalım artık yazın bu sözünü unutma
Ara

Ben OY'umu hala vermedim.
Sona saklıyorum.
Tüm çalışmalara eşit mesafedeyim.
Yönetici olarak benim altın oyum var. :P

En iyi teklifi veren fotoğraf sahibi ile özelden görüşelim. :anlaştık::anlaştık:
Ara

(01-09-2012, 03:02 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben OY'umu hala vermedim.
Sona saklıyorum.

En iyi teklifi veren fotoğraf sahibi ile özelden görüşelim. :anlaştık::anlaştık:

valla en iyisi çiğ köfte gibi gözüküyor yanında raki balboa ile :delü:
Ara

(01-09-2012, 03:02 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Ben OY'umu hala vermedim.
Sona saklıyorum.

Samanaltı Mehmet K.. :fiskos::fiskos:
(01-09-2012, 03:23 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
Sona saklıyorum.

valla en iyisi çiğ köfte gibi gözüküyor yanında raki balboa ile :delü:

sen var ya askerde çok dayak yersinn haa :delü::delü:

160711104912_imza3.JPG
Ara

çarşamba hayal kahvesinde birisi bol miktarda çiğ köfte getirecekmiş bildiğime göre :] hemdeherkeze yetecek kadar coookkkk gelmeyen:sinirli:
Ara

Hayal kahvesine girişimiz yasaklanacak desene :)
Ara