Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(01-24-2012, 10:48 AM)nesly Adlı Kullanıcıdan Alıntı: napim murat abi pideyle hiç şakam olmaz herşey bir yana pide bir yana :uy:
Bu pideler benim başka kapıya lütfen :artis:
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Hani Safranbolu'nun elma yanaklı kızları nerde Hamit? Güzel fotolar öperim gıdığından
(Son Düzenleme: 01-24-2012, 03:45 PM, Düzenleyen:
GsrEra.)
Yorumları: 8
Konuları: 0
Hep Cihan abi, hep Cihan abi yeter dedim ve bunlar da benden ... hamit cıhan abi gittiği gezilerde mutlaka motoruda var hani senin fotalarda motor felan yok :) olmadı yine cıhan abiye rakip olamadın kesin sıcacık arabanla gitmişindir :) pide konusu güzel zaten kır pidesi o yöreden çıkmıştır eh lokumuda meşhur arkadaşlar haklı ...
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(01-24-2012, 07:45 PM)duman-54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hep Cihan abi, hep Cihan abi yeter dedim ve bunlar da benden ... hamit cıhan abi gittiği gezilerde mutlaka motoruda var hani senin fotalarda motor felan yok :) olmadı yine cıhan abiye rakip olamadın kesin sıcacık arabanla gitmişindir :) pide konusu güzel zaten kır pidesi o yöreden çıkmıştır eh lokumuda meşhur arkadaşlar haklı ...
Sahi ya Aziz haklı motosiklet nerede? Otobüs, uçak, tren yolculuklarınıdamı buraya taşıyoruz yoksa. :boks: