Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SÜPER SCOOTER

kardeşim neden kafayı yiyorsun gel biz veririz motoru direğin ordan döner gelirsin :]:]:]:]:]

(02-08-2012, 11:14 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kardeşim neden kafayı yiyorsun gel biz veririz motoru direğin ordan döner gelirsin :]:]:]:]:]

Bana neden böyle tekliflerde bulunmuyorsun :P
Ara

ulan emooo motor yatıyor garajda gelip alsana , nekadar ajitasyoncu adamsın,
aldanmayın bunun masumluğuna arkadaşlar herkes yalvarıyo al bin diye adam binmiyor:boks::boks::hö:
Ara

(02-08-2012, 12:44 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  ulan emooo motor yatıyor garajda gelip alsana , nekadar ajitasyoncu adamsın,
aldanmayın bunun masumluğuna arkadaşlar herkes yalvarıyo al bin diye adam binmiyor:boks::boks::hö:

Fz6 ya binme yasağı getirde erdo :] yoksa binerim. Gsrden başka motora binme dedi
Ara

(02-08-2012, 12:44 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  ulan emooo motor yatıyor garajda gelip alsana , nekadar ajitasyoncu adamsın,

Yamaha yı verecen değilmi :tamam:
Ara

emo bu suzukiciler hep boyle yapıyo kıskanıyor , benim motoru beğenirsin diye sana yasak koyuyo...

Neyse ben sana bi ara erdoya çaktırmadan veririm. bi turlarsın. Ozaman anlarsın yamaha mı suzukimi :D:D:D:]:P
herkes bir gün yamaha cı olucak emo
Ara

(02-08-2012, 02:24 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  emo bu suzukiciler hep boyle yapıyo kıskanıyor , benim motoru beğenirsin diye sana yasak koyuyo...

Neyse ben sana bi ara erdoya çaktırmadan veririm. bi turlarsın. Ozaman anlarsın yamaha mı suzukimi :D:D:D:]:P
herkes bir gün yamaha cı olucak emo

Birgün herkes yamahacı olacak aynen :+1:
havalar açsında alayım senin makinayı pas atalım, gişeleri kaçıralım :]
İlşk getirdiğimiz gün geldi aklıma
Ara

olum ogün seni izlemekten yola bakamıyodum. Ne heves vardı yaa
Ara

(02-08-2012, 11:14 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  kardeşim neden kafayı yiyorsun gel biz veririz motoru direğin ordan döner gelirsin :]:]:]:]:]

Barış,
Çok kötüsün. Hem de çoooooook.

Seçkini gaza getirmek amacıyla söyledin, değilmii???? :tamam::tamam:

Ara

(02-08-2012, 02:13 PM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

Yamaha yı verecen değilmi :tamam:

hayırlısı ile isteyen olursa vericez abi , ilanda duruyor.
Ara