Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Xl700 transalp almayı düşünüyorum.

Bildiğiniz üzere yeni sezona yeni bir motorsikletle girmek istiyorum.. Seçenekler arasında honda xl700 vardı.
İlandaki motoru almayı düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz önemli benim için..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...5843/detay

(02-14-2012, 06:41 PM)kadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  dostum modeline göre kmresi fazla degilmii... ve hemen ilanın altında aynı ücrete 1500 makine var onada bi bak istersen.... ilerisinide düşünmek gerek kmre açısından...
evet km fazla ama uzun yolda kullanılmış zaten 3 yılını doldurmamış makine. binilmiş yani... çantalar çok cazip sedece çantaların fiyatı 2 bin tl. bunları göz önünde bulundurursan... Sanırım 14500 e kapatıcam. adam satıcı yani..
He bide bu arada şu capo satılmış sanırım.

55000 sizce 3 yaşını doldurmamış bir makina için çokmu ?

gidemediğin yer senin değildir

bol çamurlarrrr
Ara

o ciğerin sesini duymadan
üzerine binib deh demeden hiçbirşey diyemem:bilmem:

gidemediğin yer senin değildir

bol çamurlarrrr
Ara

Mümin gördüğüm duyduğum bu makine güzel ve yüksek tektolojisi olmakla beraber klasik Transalp esfaseninin devamı olamadı. Hatta klasik Transalplerin gölgesinde kaldı ve belkide gerçek değerini bulamadı. Bunun önemi şu, makine güzel fakat satarken zorlanırsın.

53K Transalp için önemsiz rakamlar.Fakat sorun Türkiyede bu konuda bir cahillik var. Bu bakış açısıyla evet km. az değil. Buda satarken değer yitirmesine sebep olacaktır.

Hepsini geçelim sen zaten aynı cc ve tarz bir bir motor kullandın. Bir değişim olacaksa daha radikal olabilir. Sende uzun yol yapıyorsun ve seviyorsun. 1000cc yada daha büyük bir şeyler düşün. Honda ise Varadero düşün. O paraya daha düşük modelde olsa Varadero alınır ve değer.
Ara

Cıhan Abının yazdıkları çok doğru... km sı fazla olan bır makına alacaksan fıyatı cok cazıp olmalı...yada bu parayı vereceksen de km sı az olmalı...
çantalara aldanma ..Cıhan abı yapar sana aynısından : ))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

Eski kasa transalp ler çok daha güzel gözüküyor ve en doğru yorumu burada Cihan abi verecektir.Arkadaşların dediği gibi 1000-2000 liralık aksesuar için bu motoru almaya değmez. km olarak ileride satışta zarar edeceğin kesin .
Ara

Yorumlarınızı için teşekkürler. Değerlendirmemde çok yardımcı oldu..

Sana Varadero alalım. Yahut GS 800-1150
Ara

XL 650 V tavsiye olunur :tamam:

Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
www.facebook.com/sipsivri