Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
yaw.. biri bana kacak gecmeyi goretsin :) ben hep otturuyorum sirenleri :) plakayi mi kapatacagiz n'apcaz? :))
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(03-16-2012, 01:36 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaw.. biri bana kacak gecmeyi goretsin :) ben hep otturuyorum sirenleri :) plakayi mi kapatacagiz n'apcaz? :))
Zahit abinin yöntem DİP gaz ile ne öten var nede gören :):):)
Şaka bir yana BUFF güzel icat :tamam:
Yorumları: 615
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
biz nereye gidiyorduk hatırlamıyorum ama erdem abiyle onun ogs si ile geçmeye kalktık ve okumadı sonucunda ben cezayı ödedim. Araba parası ödemek ne kadar saçma bende kaçak geçişe evet diyenlerdenim yaşasın buff :tamam:
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Yorumları: 821
Konuları: 19
Rep Puanı:
0
yaşasın onurun elektirik bandı:]:]:]:]:]:]:]
:+1:
gidemediğin yer senin değildir
bol çamurlarrrr
(03-16-2012, 05:03 PM)doctor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaşasın onurun elektirik bandı:]:]:]:]:]:]:]
:+1:
Onur hiç sökmğyor bu bandı geçen alışkanlıktan şehir içindebile duruyordu :):):)
Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
biri de tek teker yapiyordu.. elektrik bandindan daha bi zor ama daha bi artistik oluyor.
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
(03-16-2012, 05:21 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: biri de tek teker yapiyordu.. elektrik bandindan daha bi zor ama daha bi artistik oluyor.
Tabi Polis kameralarında çok karizma görüntü olur :):):)
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
(03-16-2012, 04:11 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: biz nereye gidiyorduk hatırlamıyorum ama erdem abiyle onun ogs si ile geçmeye kalktık ve okumadı sonucunda ben cezayı ödedim. Araba parası ödemek ne kadar saçma bende kaçak geçişe evet diyenlerdenim yaşasın buff :tamam:
Oylemi olmustu
Yorumları: 615
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
evet senle ben geçmeye kalktık ya ogs nle ? okumadı hatta hamit abyle emo kgsden geçti ?
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Hatirladim. Demekki ogs den 2 kisi gecmicekmisiz