03-28-2012, 10:48 AM
(03-28-2012, 09:16 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aramızda belki daha hayatın başında olanlar vardır diye söylüyorum. Eğitim hayatınızı tamamlayıp iş hayatına başlamadan önce hatta eğitim hayatı içinde de olabilir kendinize en az bir sene mola verin. Bu bir sene içinde bir kot bir tişört ve sırt çantası alıp ne istiyorsanız onu yapın. Türkiyeyi gezin dünyayı gezin yada gidin yaşamak istediğiniz hayatı yaşayın. Benim ve bir çoklarının yaptığı gibi kesintisiz bir çabalama ile hayata devam etmeye çalışanlar ileri yaşlarda özlemini çektiği hayatı yaşamak istediklerinde iş işten çoktan geçmiş kalıcı kopmaz bağlar kurulmuş etrafınızda duvarlar örülmüş oluyor.
Ben böyle tutkuları peşinden giden ve istedikleri hayatı yaşayanları hep imrenerek izliyorum. :çiçek:
Abi beni evlat edinip, cebime biraz harçlık koyarsanız , isterseniz dünyayı isterseniz tüm Türkiyeyi dolanır gelirim. Hem siz ''bak biz yapamadık ,oğlumuz yaptı...'' diyerek kendinizi tatmin edip mutlu olursunuz...hem de ben hayırlı bi evlat olup , sizlerede bu mutluluğu yaşatmanın hazzını yaşamış olurum...