Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Cihan hocam, büyük geçmiş olsun.
Ucuz atlatılan bir durum olduğunu düşünüyorum.
Her an herşey olabilirdi.
KESİNLİKLE KATILIYORUM. BU İŞ 25kr'a YAPILMAZ.
en az 50kr olmalı :]
Sen şimdi bu moral bozukluğu ve psikolojik yorgunluk ile yarın nöbet de tutamazsın.
Poyrazlara gel, kafanı dağıtırsın. Hem bize olayı nasıl önlediğini felan anlatırsın :çiçek:
Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
Mehmet abim gecmis olsun.. ucuz atlatmissiniz..
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Abi geçmiş olsun , bu içeri giren neyin nesi anlamadım :) ne almaya çalıştı ?
kafası güzel gibime geldi ? doğrumu.
İçeri giren amcanın sigarası beni öldürdü , helal olsun ona :]
Yorumları: 270
Konuları: 4
Cihan hocam büyük geçmiş olsun işi iyi kıvırmışsın helal sana yardıma gelen arkadaşlara helal olsun hemen gelivermişler.
Yorumları: 424
Konuları: 6
Rep Puanı:
3
cihan hocam cok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
böyle insanlar nerde neyapacağı belli olmuyor ama
iyi müdahale etmisin teprikler
Yorumları: 159
Konuları: 20
Rep Puanı:
0
Cihan Hocam,korkulur senden,anlaşılan tavuğuna kışşt dememek lazım :]
Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
www.facebook.com/sipsivri
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
abi çok geçmiş olsun allahtan bıçak falan sallamamış eleman..bende bundan korkuyorum zaten eczanede...nöbete dikkatli ol abi sağlam tut kendinin istersen polis e falan söyle sabaha kadar nöbet tutsun kapıda ki biliyorsun sen dilekçeyle istersen böle bir şey polis tutmak zorunda..nöbete falan gelmesin lavuk..
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(04-07-2012, 10:44 AM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abi çok geçmiş olsun allahtan bıçak falan sallamamış eleman..bende bundan korkuyorum zaten eczanede...nöbete dikkatli ol abi sağlam tut kendinin istersen polis e falan söyle sabaha kadar nöbet tutsun kapıda ki biliyorsun sen dilekçeyle istersen böle bir şey polis tutmak zorunda..nöbete falan gelmesin lavuk..
Sağol Seçkin. Merak etme önlemler alındı. Fakat aynen dediğin gibi bişi başıma geldi.
Nöbetteyiz tinerci iki tip girdi Akineton istedi. Yok dedim diklendi itişme kakışma attık dışarı ve hemen polisi aradım. Polis geldi bunları tekme tokat arabaya attı. Oh dedik tamam rahatız. Bir baktık 2 saat sonra aynı tipler sokakta. Polis temiz bir sopalamış sonra mahallenin çocukları diye salmış sokağa. Tabi daha büyük bir korku sardı bizi. Bu çocuklar bizi bu gece keser dedim ve sabaha kadar uyku yok kepenkler inik bekledik. Birşey olmadı fakat o gece 5 sene yaşlandım yani.
(Son Düzenleme: 04-07-2012, 11:03 AM, Düzenleyen:
Cihan.)
Yorumları: 334
Konuları: 37
Rep Puanı:
0
Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Gebze'de çarşı içerisinde değil, it-kopuğun daha fazla olduğu bir mahallede iş yapıyorsunuz. Tabi buna görede önlem almanız lazım. En önemlisi de soğukkanlılığınızı korumanız, başınıza gelebilecek olayları bertaraf etmek için çok önemli olacaktır.
:tr: