Yorumları: 332
Konuları: 4
Rep Puanı:
0
abim inşallah satarsın ama ben naked manyağıyım askerlik olmasaydı kesinlikle alırdım
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Onur hayırlı olsun. Evli ve endurolu grubuna hoş geldin şimdiden. Yaşlanıyorsun sen :]
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
yaşlanmak değil be abi zaten çıktıkmı 150 km altında hiç yol yapmıyoruz. Daha konforlu bişiy bakıyorum. Zeyneple benim için.
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(04-13-2012, 06:00 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaşlanmak değil be abi zaten çıktıkmı 150 km altında hiç yol yapmıyoruz. Daha konforlu bişiy bakıyorum. Zeyneple benim için.
Öyle derlerya hep büyük enduro yaşlı işi diye. İki kişi orta uzun geziler ve TR yol şartlarına bakarsan enduro tek seçim. Dikkat edeceğin şey rüzgarı az alan bir model olmalı. Ön cam takılabilsin. Sele rahatlığı ekonomik olması ve çantalarıyla ilgili aksesu. olsun ve hesaplı olsun.
birkaçtane motor var aklımda bakalım satılsın ozaman değerlendiricem cihan abi; Zaten çokta acelem yok. Bakalım hayırlısı
Yorumları: 270
Konuları: 4
Onur inşallah erken satıp erken endurona kavuşursun hayırlı satışlar olsun.:tamam:
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Motor hacmi önemli. Direkt vergiyi etkiliyor. (Veysel'e sor. Onun 660, benim 650cc. 10 cc için iki misli ödüyor)
Motor hacmi önemli. Direkt yakıtı etkiliyor (Mümin'e sor. Poyrazlarda ne yakmış)
Motor hacmi önemli. Direkt şehir içi kullanım esnekliğini etkiliyor.
Model önemli. Satarken kolaylık sağlıyor.
Marka önemli. Servis ve yedek parça bulmayı etkiliyor.
Yine de, büyük iyidir, iyi.
aslında hepimiz bu işi zevk için yapıyoruz kurallar ve kısıtlamalar devreye girince sanki zorunlulukmuş gibi geliyor mehmet abi
abuk markalar değil tabi ama işi biraz cık zevk boyutuyla halledicem yani kriterlere pek bakmıcam
(Son Düzenleme: 04-13-2012, 01:23 PM, Düzenleyen:
onur.)
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(04-13-2012, 01:22 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aslında hepimiz bu işi zevk için yapıyoruz kurallar ve kısıtlamalar devreye girince sanki zorunlulukmuş gibi geliyor mehmet abi
abuk markalar değil tabi ama işi biraz cık zevk boyutuyla halledicem yani kriterlere pek bakmıcam
Bence gel benim gibi yap ben vaz geçtim satmıyorum :):):)