Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

satılık 2006 fz6n ( sattım )

abim inşallah satarsın ama ben naked manyağıyım askerlik olmasaydı kesinlikle alırdım
Ara

Onur hayırlı olsun. Evli ve endurolu grubuna hoş geldin şimdiden. Yaşlanıyorsun sen :]
Ara

yaşlanmak değil be abi zaten çıktıkmı 150 km altında hiç yol yapmıyoruz. Daha konforlu bişiy bakıyorum. Zeyneple benim için.
Ara

(04-13-2012, 06:00 AM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  yaşlanmak değil be abi zaten çıktıkmı 150 km altında hiç yol yapmıyoruz. Daha konforlu bişiy bakıyorum. Zeyneple benim için.

Öyle derlerya hep büyük enduro yaşlı işi diye. İki kişi orta uzun geziler ve TR yol şartlarına bakarsan enduro tek seçim. Dikkat edeceğin şey rüzgarı az alan bir model olmalı. Ön cam takılabilsin. Sele rahatlığı ekonomik olması ve çantalarıyla ilgili aksesu. olsun ve hesaplı olsun.
Ara

birkaçtane motor var aklımda bakalım satılsın ozaman değerlendiricem cihan abi; Zaten çokta acelem yok. Bakalım hayırlısı
Ara

Onur inşallah erken satıp erken endurona kavuşursun hayırlı satışlar olsun.:tamam:
Ara

inşallah
Ara

Motor hacmi önemli. Direkt vergiyi etkiliyor. (Veysel'e sor. Onun 660, benim 650cc. 10 cc için iki misli ödüyor)
Motor hacmi önemli. Direkt yakıtı etkiliyor (Mümin'e sor. Poyrazlarda ne yakmış)
Motor hacmi önemli. Direkt şehir içi kullanım esnekliğini etkiliyor.
Model önemli. Satarken kolaylık sağlıyor.
Marka önemli. Servis ve yedek parça bulmayı etkiliyor.

Yine de, büyük iyidir, iyi.
Ara

aslında hepimiz bu işi zevk için yapıyoruz kurallar ve kısıtlamalar devreye girince sanki zorunlulukmuş gibi geliyor mehmet abi

abuk markalar değil tabi ama işi biraz cık zevk boyutuyla halledicem yani kriterlere pek bakmıcam
Ara

(04-13-2012, 01:22 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  aslında hepimiz bu işi zevk için yapıyoruz kurallar ve kısıtlamalar devreye girince sanki zorunlulukmuş gibi geliyor mehmet abi

abuk markalar değil tabi ama işi biraz cık zevk boyutuyla halledicem yani kriterlere pek bakmıcam

Bence gel benim gibi yap ben vaz geçtim satmıyorum :):):)
Ara