Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
i am professional motocross driver..
(Son Düzenleme: 02-05-2011, 05:50 PM, Düzenleyen:
cros.)
Yorumları: 615
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
cok güzel bi etkinlik olmuş kutluyorum sizi...bol çamurlu günler
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Rep Puanı:
0
sağol caner senide bekleriz yarın kar tepeye geliyomusun...
Yorumları: 138
Konuları: 1
Ercan abıyle harıka bır gun gecırdık neredeyse arzıde gırmedıgımız delık kalmadı :]:]
Erkan abıyle tanısmakta superdı yanlız onun kulagınada okundu dua :utan::utan:
Tessekurler Ercan abı bugun benı super yerlere goturdun
Yorumları: 615
Konuları: 15
Rep Puanı:
0
ercan abi sol bileğimi incittimde gelemicem malesef ya :S araba falan olursa gelirim
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir. M.Kemal ATATÜRK
Yorumları: 138
Konuları: 1
Caner gecmıs olsun. gelsene tıngırı fışşık gıtcez yarısa katılmıcaz gel :alkış::alkış:
Rep Puanı:
0
(02-05-2011, 06:14 PM)deniz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ercan abıyle harıka bır gun gecırdık neredeyse arzıde gırmedıgımız delık kalmadı :]:]
Erkan abıyle tanısmakta superdı yanlız onun kulagınada okundu dua :utan::utan:
Tessekurler Ercan abı bugun benı super yerlere goturdun
gerçekten süperdi bugün geç çıkmamıza rağmen günün kalanı fazlasıyla yetti bize yarın kartepeye uyuya uyuya gideriz artık :]
(02-05-2011, 06:18 PM)canerD Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ercan abi sol bileğimi incittimde gelemicem malesef ya :S araba falan olursa gelirim
geçmiş olsun caner naptın motorla alakalı değil dimi?*
(Son Düzenleme: 02-05-2011, 06:59 PM, Düzenleyen:
cros.)
Yorumları: 1
Konuları: 0
selam lar deniz abi bunlar güzel olmuş ya resimler falan.. bende burdan sizin gezintileri takip ederim artık. bu arada erkan abiye motoru öğretmişsin galiba :]:]
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
ercan ,deniz ayağınıza gazınıza sağlık.. Eğlendiğiniz belli resimler zaten herşeyi anlatıyor, kıskandım valla:]
Sen ktm'i tek teker yaparsın şu rahvan atı şaha kaldırıp sürebildinmi bakalım:şimarıkat: