Yorumları: 61
Konuları: 8
Rep Puanı:
1
Merhaba arkadaşlar düğün salonu tutmak için tanıdığınız yer veya uygun bulduğunuz bir yer var mı? Gebzeli değilim biliyorsunuz bildiğim bir yerde yok. Ekim ayında düğün yapacağız. Hepinizin yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünerek yazıyorum.
Saygılarımla
ÇAMUR ADAM
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Abi hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Gebzede çok fazla düğün salonu var bence hepsinden teklif almak lazım.
Demirtaş düğün salonu ve Toprak düğün salonunun açık alanları güzel.
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
ben çırağanda yaptım çarşıda şu anda fiyatlar nasıl bilmiyorum ama şu anda yüksek sezondasın sanırım fiyatları çok yüksek tutarlar ben ocak ayından anlaşmıştım da fiyatı kırdırmıştım. işallah istediğin gibi güzel biryer bulursun.
Yorumları: 61
Konuları: 8
Rep Puanı:
1
Emrullahcım sağolasın ama Ekim ayında yapılacağı için düğünümüz, açık alan pek mümkün gözükmüyor yağmur ve soğuk nasıl olur kestiremiyorum açıkcası.
ÇAMUR ADAM
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Ne yapacan evlenip Serkan ama madem karar vermişsin Toprak fena değil diyolar.
Yorumları: 231
Konuları: 6
Rep Puanı:
0
Serkan basın ilan kurumu ile gidip görüşürüz istersen ben yaklaşık bir fiyat aldım ama içerik konusunda yüz yüze görüşmek daha uygun olur sanırım sizin isteğinize göre fiyat değişecektir mutlaka (fiyatı aşağı çekme imkanım da olabilir aklında bulunsun)
:tr::tr::tr:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Latif evlat delimisin aklını başına al ne evlenmesi :kötü::sinirli:
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Serkan abi mutluluklar dilerim, Demirtaş düğün salonun alan geniş oynanacaksa Toprakta havuz olduğundan alan çok yok ama açık hava başka oluyor tabi:alkış: