Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Oku ki düşmeyesin:)

heh tatlıya bağlanmadık bu vardı şimdi tam oldu :) gebze güllü oğlu ikinci şubesini açıyormuş bizede çok tşk etti.

(12-14-2012, 02:56 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  forumdaki konu ları ezberleyin 2 . kez açana tatlı cezası

1777 konu başlığı var haberiniz olsun :P:]

Ezbere gerek yok Onur Forum'da arama butonu var :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(12-14-2012, 03:07 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(12-14-2012, 02:56 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  forumdaki konu ları ezberleyin 2 . kez açana tatlı cezası

aradım ama yinede bulamadım veysel. tek arayınca bir sürü tamamını arayıncada sadece bu çıkıyor. Belkide benim motor bozuk bilmiyorum. :utan::P

(12-14-2012, 03:04 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  heh tatlıya bağlanmadık bu vardı şimdi tam oldu :) gebze güllü oğlu ikinci şubesini açıyormuş bizede çok tşk etti.

sanırım canım tatlı çekti :yemek:
Ara

(12-14-2012, 03:13 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(12-14-2012, 03:07 PM)VeYSeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

aradım ama yinede bulamadım veysel. tek arayınca bir sürü tamamını arayıncada sadece bu çıkıyor. Belkide benim motor bozuk bilmiyorum. :utan::P

(12-14-2012, 03:04 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  heh tatlıya bağlanmadık bu vardı şimdi tam oldu :) gebze güllü oğlu ikinci şubesini açıyormuş bizede çok tşk etti.

sanırım canım tatlı çekti :yemek:

konu içinden bir parça yazıyı alıp,

mesela son satırda yazan
"Kaza geçirmiş bir motosiklete onarım yapmadan binerseniz"

alıp arama bölümüne yapıştırırsan ve diğer hiç bir ayarla oynamadan ara dersen çıkacaktır karşına :tamam:

Aynı konuların tekrar tekrar kopyalanıp yapıştırılmasının pek çok teknik dezavantajı olduğu için özellikle ısrar ediyorum :tamam:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

teknik bilgi için teşekkürler veyselcim teknoloji ye karşı biraz sıkıntılıyız sanırım. bu arada tırnak işaretlerini kullanmalımıyız
Ara

Onuuuuuuur. Olum bak giiiiit.

Ne tırnağı ?

Sitenin motoru varsın bozuk olsun.
Maksat senin motora bişey olmasın.
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi