Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(12-18-2012, 07:44 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-18-2012, 07:30 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (12-18-2012, 07:28 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yahu arkadaşlar bu herif tutturmuş , ben dünya çapında tanınan bir sanatçısıyım birtek benim yaptığım sanattır gerisi boştur diye.
Türkiyede sanat diye birşey yoktur, arabesk yavşaklıktır, vatan hainliğidir. Bunu bir defa değil çıktığı her programda söylüyor ve özürde dilemedi. Bu özğürlüğü kimden alıyor. Böyle bir düşünce özğürlüğümü var. Var ise Orhan Gencebay , Ferdi Tayfur - Zeki Müren vs... vatan hainliğimi yaptı.
Kıvıramadığı için olayı siyasi boyuta taşıdı ve akp beni dinsizliğimle suçluyora getirdi.
Bu herif tam bir yavşak başka birşey değildir.
Gerçi bu yazdıklarımdan sonra ulen emoda AKP li diyeceksiniz neyse.
Emo sen AKP limisin?
AKP li değilim , Türkiyede oyumu verebileceğim adam gibi bir parti yok abi.
Zaten BGS kullanan AKP li olamaz :]
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(12-18-2012, 08:25 PM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten BGS kullanan AKP li olamaz :]
Akepe Beleş Geçiş Sistemi değilde Beleş Geçinme Sistemi kullanıyor abi farkımız var : )
Yorumları: 264
Konuları: 23
Avrupada popüler bir müzik grubu şarkılarında türklerle alay ediyor ve konser alanlarına türklerin köpeklerden aşağılık olduğunu ima eden pankartlar asıyor. ben bunu ne medyadan duydum nede herhangi bir yerden bunu bana o grubu dinleyen ve evinde posterlerini bulunduran kişi söyledi! araştırdım gerçekten doğruymuş!.. sadece bir kişi değil bunu bildikleri halde bu grubu dinleyen yüzbinlerce insan var ülkemizde...
Biz ülke olarak millet olarak neye tepki göstereceğimizi bilmiyoruz.sadece kendi değerlerimizi yıkmak için çabalıyoruz..Dış kaynaklı güçler bizi her şekilde dövüyor ama hiçbirimizde tepki yok. Aksine..
Ben fazıl say gibi bir adama bunu çok görmem eminim türkiyede yaşadığı maruz kaldığı şeyler bizim başımıza gelseydi uyruk değiştirip başka bir ülke vatandaşı olurduk, müzik adına o ülke için yararlı şeyler yapardık! neden kimse çıkıp yaptığı müziği eleştirmiyor yada geldiği konumu çünkü onu dünya kabul etmiş ama bu adama türkiye sahip çıkmadı çıkmıyor.
Fazıl say partizanı değilim..sadece gerçekçi olalım beyler;)
(Son Düzenleme: 12-18-2012, 08:43 PM, Düzenleyen:
Tembel Reis.)
Yorumları: 3,196
Konuları: 140
Rep Puanı:
0
Bir de Nazım oratoryosu var, dinlemenizi tavsiye ederim..
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Bence konuyu başlığından saptırmayalım. Giden konserine gitsin gitmeyen gitmesin. Daha fazla uzatmayalım.
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
bencede herkesin eleştrilerinde haklılık payı var . bu ülkenin bu değerlere sahip çıkması gerektiğide bir gerçektir. emrullah ta eleştrilerinde haklı fakat fazıl bir konuşmasında geri viteste bulunmuştu. ve konuşmasında bence çok haklıydı. Belkide yaptığı bu eleştri sayesinde dikkatleri üzerine çekti. Okadar bestesiyle çekemedi.
http://www.internethaber.com/fazil-sayda...79504h.htm