Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hayvanların dostluğu

(12-19-2012, 03:38 PM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(12-19-2012, 11:32 AM)BayramTOPAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  İnsana kendini ve çevresini sorgulattıran bir görüntü..

(12-19-2012, 10:40 AM)Baris Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  bir hayvan sever olarak ufakbir hayvanat bahçesine sahibim 16 güvercin 2 köpek 2 akvaryum 15 tavuğum var hayvaların sevgisi karşılıksız oluyor insanın gözünde olmuyor ne yiyip içtikleri.

Balık ne var abi sende ??

akvaryumun birinde lepistes diğerinde köpek balığı (pengasus) var.

Bendede afrika cikleti çeşitleri var.. : )
Ara

çok hoş bir video..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Dostum dediğin insandan korkarsın, sonuçta insanoğludur güven olmaz. Ama bir hayvanın dostluğu bir başka olur, doyum olmaz ..:]
Özellikle köpekler yemek vermesen bile kapından asla gitmez...
Ara

Özellikle köpekler yemek vermesen bile kapından asla gitmez...

buna en güzel örnek Tokyoda yaşamış bir köpeğin hikayesidir. Hatta Tokyoda istasyonda heykeli dikilmiş bir köpek.. Her sabah sahibini istasyondan işe uğurlayıp, dönüştede onu karşılayan bir köpek... sahibi vefat ettikten sonra sanki bir gün işten çıkıp gelecekmiş gibi istasyonun kapısında bekleyen bu köpek tam 10 yıl beklemiş (ömrü o kadar yetmiş)

belki bilenler vardır, filmi bile çekildi. başrolünde richard gere'nin oynadığı; hachiko: a dog's tale
işte buda fragmanı

akşam eve gider gitmez izliyorum bu filmi:tamam:

Bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum.Yurdum insanı belki biraz daha insaflı olur yada olmaya çalışır.:bye:
Ara

Aramızda , oturduğumuz yerlerde kedileri ayaklarıyla itip kakanlarda izlesin bence.
Ara

Ulen sabah sabah duygulandırdınız beni...

Hep bunlar Cihan hocamın başının altından çıkıyor.
Esra da körüklüyor....
Ara

Mehmet Abi,

aramızda yumurtası için tavuk besleyip '' ben hayvanları çok seviyorum, ben çok hayvanseverim..'' diyen arkadaşlar var biliyor musun ...

: ))

husqvarna_logo_2.jpg
Ara

(12-21-2012, 08:42 AM)SEYFO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Mehmet Abi,

aramızda yumurtası için tavuk besleyip '' ben hayvanları çok seviyorum, ben çok hayvanseverim..'' diyen arkadaşlar var biliyor musun ...

: ))

Hop o yumurtalardan bende nasipleniyorum.
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 4 Ziyaretçi