Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HGS (Hızlı geçiş sistemi)

Arkadaşlar bişey soracam da :hö:
Malum kulüpte bedavacılar olduğu kadar KGS kullananlarda var :kötü:
Bende bir kaç gündür düşünüp duruyordum bu KGS yi nasıl HGS ile değiştirecem diye..
Az önce KGS min olduğu garanti bankasından bir tatlı bayan aradı KGS nizi ücretsiz olarak HGS ile değiştirelim diye teklifte bulundu.

Aha bedavamı laaa diye sorunca ..."siz müşterimiz olduğundan HGS niz ücretsiz olarak değişecek" dedi amma bende " HGS yi motorsiklette kullanıyorum nereme yapıştıracağım.. kaskıma mı?" deyince .. kızcağız afallayıp duraladıktan sonra ." siz şubenizden ayrıntılı bilgi alın "diyerek şaşkınlıkta görüşmeyi sonlandırdı.
Ahanda size uzmanlık sorusu .....
sahi biz neremize yapıştıracağız bu HGS yi ????
Ara

(12-21-2012, 02:04 PM)ŞENER Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar bişey soracam da :hö:
Malum kulüpte bedavacılar olduğu kadar KGS kullananlarda var :kötü:
Bende bir kaç gündür düşünüp duruyordum bu KGS yi nasıl HGS ile değiştirecem diye..
Az önce KGS min olduğu garanti bankasından bir tatlı bayan aradı KGS nizi ücretsiz olarak HGS ile değiştirelim diye teklifte bulundu.

Aha bedavamı laaa diye sorunca ..."siz müşterimiz olduğundan HGS niz ücretsiz olarak değişecek" dedi amma bende " HGS yi motorsiklette kullanıyorum nereme yapıştıracağım.. kaskıma mı?" deyince .. kızcağız afallayıp duraladıktan sonra ." siz şubenizden ayrıntılı bilgi alın "diyerek şaşkınlıkta görüşmeyi sonlandırdı.
Ahanda size uzmanlık sorusu .....
sahi biz neremize yapıştıracağız bu HGS yi ????

Ocak ayından başlayarak KGS içindeki paramız HGS'ye aktarılabilecekmiş.
Diğer soru ise aynen ben alırsam kaskıma takacağım fakat tabi kask değişirse ne olur bilemem :O
Ara

biz bgs yi plakaya yapıştırıyoruz sizde hgs yi plakaya yapıştırabilirsiniz :nanik:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

http://a1209.hizliresim.com/11/y/dj48k.png

abi bu şekilde yapıştırabilirsin .
Ara

Valalhi iyi hatırlattınız.
Bir an önce gidip almalı şunu. Yoksa düz ovada kalıcaz.

Yelekte eşşek kadar GMK yazısı ve logosu varken, BGS biraz riskli geliyor bana.
Ara

(12-21-2012, 03:52 PM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Yelekte eşşek kadar GMK yazısı ve logosu varken, BGS biraz riskli geliyor bana.

Şu zamana kadar GMK ya toplu geçiş cezası gelmedi, gelirse Sayman Barış.. bizi bağlamaz :]

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Beyler Yalnızca GMK üyelerine özel,
Yeni sistem çıkmış , Ballı Geçiş Sistemi :]

160711104912_imza3.JPG
Ara