01-10-2013, 04:19 PM
İsmail Abi en kısa zaman oralarda kendine bi marangoz mobilyacı felan bulup 24 kişilik masa yaptır.. : )))
İlk güneşte ordayız...
İlk güneşte ordayız...
(01-10-2013, 09:44 PM)ismail 60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırdır Seyfo GMK üyeliğinde azalma mı var sayı az geldi. Siz gelin korkacak birşey yok herşeyin bir çaresi vardır. Kumlara serileceğiz şortları almayı unutmayın burada halen yaz havası var. GMK, sız tadı yok rakı roka balığın ha birde kavunun Mehmet Üstadıma kavunsuz masa olmaz.:bye:
(01-11-2013, 09:31 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:28 aralık mobidik de kavun yiyemediniz ben onun için mekan değiştirdim üstad. Emanet arabayla gittiğim için kavunumu götüremedim. Kavunlu mekana geçtim.(01-10-2013, 09:44 PM)ismail 60 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırdır Seyfo GMK üyeliğinde azalma mı var sayı az geldi. Siz gelin korkacak birşey yok herşeyin bir çaresi vardır. Kumlara serileceğiz şortları almayı unutmayın burada halen yaz havası var. GMK, sız tadı yok rakı roka balığın ha birde kavunun Mehmet Üstadıma kavunsuz masa olmaz.:bye:
İsmail hocam davet için teşekkürler. İnşaallah geliriz.
Kavun konusu bardı gitti zaten. En son poyrazlar kampında bana " kavunuma dokunma " uyarı levhası yaptırdılar.
Son yılbaşı balosunda 4 yıldız otele elimde kavun poşetiyle gittim.