Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
Ben de isterem
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Yorumları: 4
Konuları: 1
Merhaba, bende almak istiyorum... Cam Polikarbon mu? Yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Farklı uzunluklarda modelleri mevcutsa nasıl seçim yapabiliriz? Teşekkürler.
(Son Düzenleme: 01-30-2013, 12:56 PM, Düzenleyen:
Goker.)
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(01-30-2013, 12:40 PM)Goker Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, bende almak istiyorum... Cam Polikarbon mu? Yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Farklı uzunluklarda modelleri mevcutsa nasıl seçim yapabiliriz? Teşekkürler.
Göker selamlar, "
Tatış_Kaynaş" bölümünde kendinizi kısaca tanıtırsanız sevinirim. :anlaştık:
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
Göker Bey bu akşamki toplantıda MRA cam için alınacak ödemeler karşılığında sipariş verilecektir...bu akşamki toplantıya gelmenizi tavsiye ederim ki MRA camınız bir daha ki sipariş ile gelmesin..
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Seçkin Bey teşekkürler, Eskihisar'a bu akşam gelmem mümkün değil ancak yakın bir haftasonu gezilerinize katılmak isterim. Uygun görürseniz camların alımını yapacak arkadaşa yarın veya Cuma günü havale yapabilirim. Yalnız pleksi ise almak istemiyorum, çünkü kaza anında önde tehlike arz ediyor... Teşekkürler.
Teşekkür ederim Veysel Bey, organizasyonlarınızı forumdan takip edeceğim. Camları aldığınız zaman resim ve yorumlarınızı da paylaşırsanız sevinirim.
İyi sürüşler...
Yorumları: 497
Konuları: 17
O cam dandik almayın..yolu şişenin dibinden bakar gibi gösteriyo:alkış::alkış::alkış::nanik::nanik:
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(01-30-2013, 08:58 PM)Ozgur.Baydar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O cam dandik almayın..yolu şişenin dibinden bakar gibi gösteriyo:alkış::alkış::alkış::nanik::nanik:
Hipermetroplar gözlüksüz kullanabilir ozaman.
Yorumları: 497
Konuları: 17
Hiper değil süpermetrop olmak lazımmışşş:delü::delü: