Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satıyoruuuuummm CBF600 SA

aynen yaa biara neydi öle endurodan geçilmiyordu ortalık, ben zamana ayak uyduramıyorum cihan abi

bu arada bu sene bi yedigöller gezisi olursa bakalım ne olcak çok merak ediyorum. kim gelecek kim kalacak
Ara

(01-31-2013, 12:17 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  aynen yaa biara neydi öle endurodan geçilmiyordu ortalık, ben zamana ayak uyduramıyorum cihan abi

bu arada bu sene bi yedigöller gezisi olursa bakalım ne olcak çok merak ediyorum. kim gelecek kim kalacak

Geçen sene Erdo ve Hamit gidebildiğine göre ben giderim yinede. Gerçi Erdo öyle böyle sürdü çocuk babalar gibi. Hamit mızmız böceğiydi, söylendi durdu.
Ara

Hamit'e zordu ama o yollar. Bu yaz gidersek yine bakacagim o cukurlara. Girdigi her bir cukura bi kufur birakti..bakalim orada duruyorlar mi :)

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

Bu sene nasipse sizi Bolu Seben Gölü ve Aladağlar-Kızık Yaylası'na götürecem. Yollar bol oksijenli asfalt ve virajj
Ara

(01-31-2013, 12:56 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Bu sene nasipse sizi Bolu Seben Gölü ve Aladağlar-Kızık Yaylası'na götürecem. Yollar bol oksijenli asfalt ve virajj

hadi gidelim, hadi gidelim :lama:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Seben Gölü çevresi 35 KM. oraya giderkenki Gölcük, Kızık yaylası ve Aladağlar yolları çok güzel doğal bir şölen.

İçim gıcıklandı bak şimdi : )
Ara

Bizde gıcıklandık
Ara

:pilot: yaz gelsin artıııkkkkkkk

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Durun yeni motorumu alip geliyorum hemen

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

ahahahah geçerken uğra benim dükkana bari :)

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara