Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Varmısınız GMK. PAİNTBALL Müsabakası. İyi olan kazansın

Tabi neden olmasın.
Hava durumuna bende bakıyorum pazar günü uygun.(yağmur çamurda olsa yılmak yok:)
Biz mekan konusunda hem fikir olalım liste açık, kişi sınırlaması yok nasılsa katılmak isteyenleri ekleriz..
Güzel bir organizasyon olacak, katılmak isteyip tereddüt edenler geç olmadan adını yazdırsın, çokşey kaçırabilirsiniz :))
Ara

Ayrıca paintball a katılacak arkadaşlar yanlarını eski bir kazak ,pantolon ve spor ayakkabı getirirlerse bana dua ederler.
Orda verecekleri tulumu birçok kişi kullandığı için giysileriniz üzerine giymeniz daha iyi olur.
Ara

Savas boyalarinizi getirin.
Ara

(02-18-2013, 08:09 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  [quote='emomen' pid='38928' dateline='1361100438']

Katılacak arkadaşları kafadan yazıyorum :]

Emrullah ( Polemiğe girmem iyi olan kazansız )
Harun ( Alnınızın çatından indirecem hepinizi kollayın g... diyor :)
Erdem ( 300 spartalıdan geriye kalan tek şavaşcı , af yok diyor )
Kemal ( Gaz yağımla gelecem diyor )
Seyfullah ( ''ANTİMİLİTARİSTİM''Savaşmayın sevişin diyor (
Seyfi S. (Askerden yeni geldim taze kan diyor )
Seçkin ( Toroslarda kapışırız polemiğe girmem diyor )
Mücehit ( Eski kantırcılardan kim kaldı diyor )
Veysel Başkan ( Patlatalım organizasyonu diyip alttan patlatacam mesajı veriyor )

Emrullah, süper :tamam::ateş::ateş:
Bena da Pazar günü uyar.
Ayrıca, tehditlere papuç bırakmam. Ben çooook elinde gazyağı ile dpolaşan manyak avladım sahada :P
Tam 5 yıllık deltaforce oyun tecrübesine sahibim. Tüm görevlerini ve seriyi bitirdim. Arz ederim :] memet abi gaz yagi tecrüben var ama işaret fişeklerini unuttun işaret fiseklerimle gelecem :)

BİSİKLETİN ARKA tekerleğine PET ŞİŞESİ SIKIŞTIRIP MOTOR
SESİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARDIK BİZ.... :enen:
Ara

Mehmet abi Delta Force'ta geçen 5 yıllık deneğimin hiçte göz ardı edilmemeli :] 3 yıllık Rainbow SİX deneğimim, sınırsızca Counter Strike ve toplam 7.5 yıllık Askerlik hayatımda savununnnn :] HeadShot yapmaya geliyorum :boks:
Ara

Hepiniz nekadarda iddaalısınız arkadaş yaw.. Ben askerde 3'de 3 yapardım tamam ama bukadar stresde yapmadım hiç.. :]
Korkutmayın milleti uleyyynnn :P
Ara

GEcen yil biz sirketce Maltepe'de bir yerde yapmistik. Basibuyuk'de. Memnunduk. Orman icerisinde hafif rampada kurulmus bir atis alani var. Bu linkten goz atabilir resimleri gorebilirsiniz: HEDEF PAINTBALL

Gidip gezen arkadaslar varsa gormuslerdir; biraktigim leşleri yerden kaldiramamislar. 2 takim gittik tek takim geri geldik.

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

(02-18-2013, 03:20 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  GEcen yil biz sirketce Maltepe'de bir yerde yapmistik. Basibuyuk'de. Memnunduk. Orman icerisinde hafif rampada kurulmus bir atis alani var. Bu linkten goz atabilir resimleri gorebilirsiniz: HEDEF PAINTBALL

Gidip gezen arkadaslar varsa gormuslerdir; biraktigim leşleri yerden kaldiramamislar. 2 takim gittik tek takim geri geldik.

Bende geçen sene oraya gitmiştim güzel bir parkur : )
Ara

Hedef ucuzmuş da :) Bol bol mermi alırız. Hem bana da yakın :utan: Biraz yol yapın GMK'lılar :boks:
Ara

Emrullah in dedigi gibi yedek kiyafet ve ayakkabi alin. Sonucta camurlu olma ihtimali ve oyun sonrasi terli terli dolasmamak icin sart. Bir de Onur u benimle ayni takima vermezsemiz sevinirim. Savas ciksa ben sana mermi vermem savas bitince bosa sikacam ben onlari der birakir gider.
Ara