Yorumları: 264
Konuları: 23
Tabi neden olmasın.
Hava durumuna bende bakıyorum pazar günü uygun.(yağmur çamurda olsa yılmak yok:)
Biz mekan konusunda hem fikir olalım liste açık, kişi sınırlaması yok nasılsa katılmak isteyenleri ekleriz..
Güzel bir organizasyon olacak, katılmak isteyip tereddüt edenler geç olmadan adını yazdırsın, çokşey kaçırabilirsiniz :))
(Son Düzenleme: 02-18-2013, 12:47 PM, Düzenleyen:
Tembel Reis.)
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Ayrıca paintball a katılacak arkadaşlar yanlarını eski bir kazak ,pantolon ve spor ayakkabı getirirlerse bana dua ederler.
Orda verecekleri tulumu birçok kişi kullandığı için giysileriniz üzerine giymeniz daha iyi olur.
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Savas boyalarinizi getirin.
Yorumları: 193
Konuları: 14
Rep Puanı:
0
(02-18-2013, 08:09 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='emomen' pid='38928' dateline='1361100438']
Katılacak arkadaşları kafadan yazıyorum :]
Emrullah ( Polemiğe girmem iyi olan kazansız )
Harun ( Alnınızın çatından indirecem hepinizi kollayın g... diyor :)
Erdem ( 300 spartalıdan geriye kalan tek şavaşcı , af yok diyor )
Kemal ( Gaz yağımla gelecem diyor )
Seyfullah ( ''ANTİMİLİTARİSTİM''Savaşmayın sevişin diyor (
Seyfi S. (Askerden yeni geldim taze kan diyor )
Seçkin ( Toroslarda kapışırız polemiğe girmem diyor )
Mücehit ( Eski kantırcılardan kim kaldı diyor )
Veysel Başkan ( Patlatalım organizasyonu diyip alttan patlatacam mesajı veriyor )
Emrullah, süper :tamam::ateş::ateş:
Bena da Pazar günü uyar.
Ayrıca, tehditlere papuç bırakmam. Ben çooook elinde gazyağı ile dpolaşan manyak avladım sahada :P
Tam 5 yıllık deltaforce oyun tecrübesine sahibim. Tüm görevlerini ve seriyi bitirdim. Arz ederim :] memet abi gaz yagi tecrüben var ama işaret fişeklerini unuttun işaret fiseklerimle gelecem :)
BİSİKLETİN ARKA tekerleğine PET ŞİŞESİ SIKIŞTIRIP MOTOR
SESİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARDIK BİZ.... :enen:
Yorumları: 326
Konuları: 14
Mehmet abi Delta Force'ta geçen 5 yıllık deneğimin hiçte göz ardı edilmemeli :] 3 yıllık Rainbow SİX deneğimim, sınırsızca Counter Strike ve toplam 7.5 yıllık Askerlik hayatımda savununnnn :] HeadShot yapmaya geliyorum :boks:
Yorumları: 571
Konuları: 29
Rep Puanı:
0
Hepiniz nekadarda iddaalısınız arkadaş yaw.. Ben askerde 3'de 3 yapardım tamam ama bukadar stresde yapmadım hiç.. :]
Korkutmayın milleti uleyyynnn :P
Yorumları: 371
Konuları: 8
Rep Puanı:
0
GEcen yil biz sirketce Maltepe'de bir yerde yapmistik. Basibuyuk'de. Memnunduk. Orman icerisinde hafif rampada kurulmus bir atis alani var. Bu linkten goz atabilir resimleri gorebilirsiniz:
HEDEF PAINTBALL
Gidip gezen arkadaslar varsa gormuslerdir; biraktigim leşleri yerden kaldiramamislar. 2 takim gittik tek takim geri geldik.
Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
(02-18-2013, 03:20 PM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: GEcen yil biz sirketce Maltepe'de bir yerde yapmistik. Basibuyuk'de. Memnunduk. Orman icerisinde hafif rampada kurulmus bir atis alani var. Bu linkten goz atabilir resimleri gorebilirsiniz: HEDEF PAINTBALL
Gidip gezen arkadaslar varsa gormuslerdir; biraktigim leşleri yerden kaldiramamislar. 2 takim gittik tek takim geri geldik.
Bende geçen sene oraya gitmiştim güzel bir parkur : )
Yorumları: 72
Konuları: 4
Hedef ucuzmuş da :) Bol bol mermi alırız. Hem bana da yakın :utan: Biraz yol yapın GMK'lılar :boks:
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Emrullah in dedigi gibi yedek kiyafet ve ayakkabi alin. Sonucta camurlu olma ihtimali ve oyun sonrasi terli terli dolasmamak icin sart. Bir de Onur u benimle ayni takima vermezsemiz sevinirim. Savas ciksa ben sana mermi vermem savas bitince bosa sikacam ben onlari der birakir gider.