Yorumları: 72
Konuları: 4
Ya tamamen kulaktan dolma yarım bilgi olarak; sanırım 80'lerde yapılan bir şarkının kısa bir bölümü üzerine saçma sapan dans hareketleri. İşte şarkı başta sakin sonra patladığı yerde herkes aptal aptal hareketler ediyor. Olayın özü bu aslında. Neden tekrar hortladığını bilemiyorum
Şuna çok güldüm ben :P
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Yorumları: 571
Konuları: 29
Rep Puanı:
0
Walla ben ilk defa görüyorum bu saçmalığı ama uzun zamandır bundan daha saçma sapan birşey görmedim..
(Son Düzenleme: 02-21-2013, 06:32 AM, Düzenleyen:
BayramTOPAL.)
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Yabancıların iş bulamadığında eğlenmek adına yaptıkları abidik kubidik hareketler.
Yok efenim foto çekerken birinin omzuna dokunarak çekmek, yok efenim bilmem ne akımı, Soysal medya dediğimiz alandaki insanların ilgi çekmek amacıyla yaptığı dandik hareketler.
Bizim Apaci dansı bundan çok daha iyi. En azından ampul sıkma kompozisyonları vs var : )
(Son Düzenleme: 02-21-2013, 06:47 AM, Düzenleyen:
GsrEra.)
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
GMK bunu yaparsa ortaya çıkacak hareketler çok tehlikeli olabilir.. o sebepten başlığı silsem mi acaba :]
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 326
Konuları: 14
Allah akıl fikir versin bu insanlara. Şu avrupalıların zekasından çok şüphe duyuyorum, adamlar boşluktan mı bulup yapıyorlar, can sıkıntısından mı, stress atmak için mi, dünyayı meşgul etmek mi abuk sabuk şeylerle, dünyayı kontrol etmek ele geçirmek için masonların oynadığı bir kafaları karıştırma, meşgul etme oyunları mı? Anlam vermek zor.
Umarım türkiyede de başlamaz :nayır:
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
bizde yapalım kasklı yelekli :)
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..