Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Küçükken iyiydi be...

Biz küçükken çok büyüktük. Mesela kollarımızı bir açardık, dünyayı kucaklardık. Güzeldik biz küçükken.

Kaşlarımızı almayı bilmezdik, makyaj çok büyüklerin işiydi sevmezdik. Arkadaşlarımızla beraber bir gece uyuyabilirsek eğer velinimetti bizim için, lükstü, zenginlikti.

Ailelerimiz en az beş kez arardı eve beş dakika geç kaldığımızda. Otobüsteyim bile diyemezdik, otobüsle bir yere gidemezdik. Otobüs lükstü, zenginlikti. Koşa koşa eve varana dek nefes almazdık ve nerdesin sen sorusunu duymadan cevabı verirdik.

Biz bir gülerdik küçükken, kalbimiz kahkahalar atardı. Biz küçükken öğretmenimiz en yakın arkadaşımızla sıralarımızı ayırmasın diye, teneffüse kadar konuşmazdık. Not yazardık birbirlerimize. Biz diyorum küçükken bizdik böyle bayağı bir kalabalıktık. Yani biz diyebileceğim kadar çok. Biz küçükken bir büyüktük ki böyle kollarımızı açsak sığmazdı eni boyu.

Sonra mı? Büyüdük.

Kollarımızı açtığımızda bir kişiyi bile sığdıramayacak hale geldik. Küçülene kadar büyüdük, çok büyüdük yani. Biz olamadık bir daha. Sen, ben olduk. Büyüklük lüks değildi, zenginlik değildi. Koşa koşa büyüdük. Büyürken ne de çok küçüldük...

BİSİKLETİN ARKA tekerleğine PET ŞİŞESİ SIKIŞTIRIP MOTOR
SESİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARDIK BİZ.... :enen:
Ara

Paylaşım süper.
Ara

Tşk emo küçük olmak bi başka babamın mobiletine binebilmek için akşama kadar babamın yanında tamirhanede silmediğim anahar makine takım bırakmıyordum ve mutlu son akşam eve giderken gidonu ben tutuyordum:tamam:

Ara

(02-28-2013, 08:55 PM)bismarck Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tşk emo küçük olmak bi başka babamın mobiletine binebilmek için akşama kadar babamın yanında tamirhanede silmediğim anahar makine takım bırakmıyordum ve mutlu son akşam eve giderken gidonu ben tutuyordum:tamam:

Aynen eskiden birşeyleri elde etmek çok zordu, şimdiki nesil kadar şanslı değiliz bizden önceki nesilde biz kadar şanslı değildi :)

İmkansızlıklar içinde mutlu olmayı iyi bilirdik . Bu yüzden eskiden bizdik ve herşey güzeldi.
Ara

negùzel anlatmışsın agzına saglık
Ara

tşk onur o senin güzelliğin kardeşim :)seksenlerin çocuklarıyız biz edi ile büdü,nün olduğu zamanlar susam sokağının oldugu zamanlar şimdiki gibi palystation yerine gazoz kapagı ve misket oynadığımız zamanların çocuklarıyız biz ::))

Ara

"Biz küçükken çok büyüktük."

Ne güzel anlatmışsın küçüklüğü ve büyüklüğü... Teşekkürler... :tamam:

(02-28-2013, 10:03 PM)bismarck Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  tşk onur o senin güzelliğin kardeşim :)seksenlerin çocuklarıyız biz edi ile büdü,nün olduğu zamanlar susam sokağının oldugu zamanlar şimdiki gibi palystation yerine gazoz kapagı ve misket oynadığımız zamanların çocuklarıyız biz ::))

80'lerde çocuk olmak demişken itiraf ediyorum ben ALF'ı özledim :.(

ekmek-arasi-kedi.jpg

Aynen alf de vardı evet ve daha niceleri yeni nesil kadar şanslı olamasakta şuna inanıyorum çocukluk yıllarımızda bi seksenlerin çocukları bazı şeyler kısıtlı hatta imkansız olsa bile yeni nesile göre daha mutlu büyüdük

Ara

(03-01-2013, 06:00 AM)bismarck Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Aynen alf de vardı evet ve daha niceleri yeni nesil kadar şanslı olamasakta şuna inanıyorum çocukluk yıllarımızda bi seksenlerin çocukları bazı şeyler kısıtlı hatta imkansız olsa bile yeni nesile göre daha mutlu büyüdük

kesinlikle katılıyorum.. Güzel bir paylaşım teşekkürler..

Küçüklüğümden en çok çivi oynadığımız zamanları özlüyorum çok keyifli ve çekişmeli oluyordu.. : )
Ara

:alkış: hey gidi yıllar heeyyy..

:.(

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi