03-22-2013, 05:41 PM
Hayırlı satışlar seçkin abi müşterin bol olsun. En kısa zamanda DL650 çiğ köfteni yeriz:]
(03-22-2013, 05:41 PM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı satışlar seçkin abi müşterin bol olsun. En kısa zamanda DL650 çiğ köfteni yeriz:]
(03-22-2013, 01:31 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-22-2013, 01:26 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gsr 600, CBR 600, VFR (Çantasız) gibi makinalar artçıyla ters zaten. yarım saat sonrasında işkenceye dünüşebilir.
Karısını düşünen bir erkek olarak Seço almaz onları.
aynen Erdem ben artık keyif modundayım..hızlı motorları bıraktık mazide..ama sana artçı olurum bir gün :)
(03-22-2013, 09:55 PM)Spike Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-22-2013, 01:31 PM)Seckin Tunali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-22-2013, 01:26 PM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gsr 600, CBR 600, VFR (Çantasız) gibi makinalar artçıyla ters zaten. yarım saat sonrasında işkenceye dünüşebilir.
Karısını düşünen bir erkek olarak Seço almaz onları.
aynen Erdem ben artık keyif modundayım..hızlı motorları bıraktık mazide..ama sana artçı olurum bir gün :)
Kardeşim benim öncelikle hayırlı olsun :çiçek: İnşallah istediğin motora bir an önce kavuşursun :alkış: bende evlendikten sonra aynı moda girdim . Aile genişledikçe beklentiler daha da değişiyor. Naked'den bol çantalı enduroya tek kapı arabadan aile arabalarına ... bu liste uzayıp gidiyor....:]:]:]:]:]:]:]
(03-23-2013, 07:47 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alla alla bende ters bişi var demekki
(03-23-2013, 08:25 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-23-2013, 07:47 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alla alla bende ters bişi var demekki
Ha şunu bileydin. En sonunda :tamam:
Tekne diyorum abi. Bırakalım şu motor işlerini.
Alalım bir kıçtan kara. Akşamları yakalım mangalımızı. Koyalım yanına da yaş üzümü.
"Biz her gece heybeli'de mehtaba çıkardık" ı söyleylem bir ağızdan.
Hanımları çocukları da alalım. Bakalım muhabbetimize.
Bu motor işleri nereye kadar.
Zaten istesek te kopamayız motordan.
Ne de olsa bu serseri motorcu tayfası bizi teknede de rahat bırakmaz.
(03-23-2013, 08:25 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-23-2013, 07:47 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alla alla bende ters bişi var demekki
Alalım bir kıçtan kara. Akşamları yakalım mangalımızı. Koyalım yanına da yaş üzümü.
(03-24-2013, 06:47 PM)frishlie Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-23-2013, 08:25 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-23-2013, 07:47 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alla alla bende ters bişi var demekki
Mehmet abi teknecilikte bazı laflar vardır ''Bir alırken çok mutlu olursun, Bir de satarken çok mutlu olursun'' '' Teknen mi var derdin var'' '' Tekne sahibi dert sahibi '' :]:] Ben bizzat bunları yaşadım, boşver abi sen motora devam et:tamam: