Yorumları: 61
Konuları: 8
Rep Puanı:
1
Merhaba Arkadaşlar
Küçük ırklardan yavru köpek sahiplenmek istiyoruz. Eşim hamile olması sebebi ile evde sıkılmakta ona ve bana can yoldaşı olacak bir köpek arıyoruz. Gereksiz yorumlar yapmayın varsa benimle iletişime geçin zaten canım boğazımda.
Saygılarımla
ÇAMUR ADAM
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
(08-26-2013, 08:09 AM)applei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar
Küçük ırklardan yavru köpek sahiplenmek istiyoruz. Eşim hamile olması sebebi ile evde sıkılmakta ona ve bana can yoldaşı olacak bir köpek arıyoruz. Gereksiz yorumlar yapmayın varsa benimle iletişime geçin zaten canım boğazımda.
Saygılarımla
Latif bişiler yazacaktım ama korkumdan yazmıyorum :çiçek:
Yorumları: 100
Konuları: 0
latif abi istanbulda veya gebzede varsa hayvan barinaklarina bak abi . al ordan yaptir aşisini.. :) al sana can yoldaşi.
Yorumları: 42
Konuları: 2
(08-26-2013, 08:09 AM)applei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar
Saygılarımla
mrb amcam köpek egıtmenı gebze balcık koyuden elınde yavru goldenler var ıstersenız yada pomeraman cınsı kucuk ırk bı kopek dusunursenız buınların ıkıse ev ıcın uygun kopekler POMERAN egıtımlı sımdıden ben bakmsıtım bıraz evde tuavlet yapmama, komutlarınızı uygulama gıbı ozellıklerı sımdıden var
(Son Düzenleme: 08-27-2013, 05:47 AM, Düzenleyen:
yusufbuyuk.)
Yorumları: 42
Konuları: 2
(08-27-2013, 06:08 AM)applei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08-27-2013, 04:56 AM)yusufbuyuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08-26-2013, 08:09 AM)applei Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar
Saygılarımla
mrb amcam köpek egıtmenı gebze balcık koyuden elınde yavru goldenler var ıstersenız yada pomeraman cınsı kucuk ırk bı kopek dusunursenız buınların ıkıse ev ıcın uygun kopekler POMERAN egıtımlı sımdıden ben bakmsıtım bıraz evde tuavlet yapmama, komutlarınızı uygulama gıbı ozellıklerı sımdıden var
Valla arkadaşım olur düşündüğümüz ırklardan bir konuşsak senle. Nezaman görüşelim nasıl yapalım ama biran evvel halledelim.
İlgin içinde ayrıca teşekkürler.
RİCA EDERIM ABI NE DEMEK UMARIM ISINI COZERIZ
Yorumları: 61
Konuları: 8
Rep Puanı:
1
Arkadaşlar buradan YUSUF a teşekkür ediyorum, benimle ve eşimle çok ilgilendi. Amcasının yerine gittik tam bir aile ortamı köpek isteyen veya köpeği ile sorun yaşayan hastalık vs gibi durumlarda gerçekten yardımcı olabilecek birisi.:alkış::alkış::tamam:
Ayrıca çok merhametli birisi, bizzat gördüm sokaktan hasta veya kaza geçirmiş köpekleri alıp iyileştirip salan bir insan. Çevreden yemek artıklarını toplayıp sokak köpeklerine ve kendi beslediği köpeklere bakıyor. Bu içtenliği ve merhameti çok mutlu etti bizi. Buradan kendisine de teşekkürlerimi sunuyorum. :çiçek::çiçek::çiçek:
ÇAMUR ADAM