Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 1 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

GAZ YAĞI

Ateş petrolden E-5 istikametine inence shell var. ben oradan alırdım. Hala var mı bilmem.
Ara

Arkadaşlar,

Dün ATEŞ PETROL 'e uğradım orası şuanda faaliyet göstermiyor ama yinede birini bulup sordum bizde yok dedi izmitte bulabilirsiniz dedi.
E5 Üzerinde Körfez e gelmeden benzinciler var ordan bahsettiler.

Birde OTO KUAFÖR işi yapan arkadaş var Sentetik tiner GAZ YAĞI görevi yapıyor dedi ve azıcık verdi şimdi onu deniyeceğim.
Olumlu sonuç alırsam paylaşacağım.
Ara

gazyağı ücreti ne kadar oluyor bilmiyorum ama ben şunu aldım, çok da memnun kaldım:
http://www.hepsiburada.com/liste/motul-z...d=20029250
hem ayağına kadar geliyor. Pırıl pırıl parlattı zincirleri.
Ara

Arkadaşlar, internetten gaz yağı satan bir yer buldum. Değerlendirilebilir.
http://aktarzane.com/GAZ-YAGI-750-cc-gaz...R-448.html

8 zincir temizleme spreyi maliyeti 1 DID Xring zincir maliyetine eş.
gaz yağını sadece zincirde değil, motorun yağlı bölümlerini temizlemek için de kullanıyorum, benim kullanım şeklime göre gaz yağı daha verimli oluyor.

Sprey zincir temizleyiciler, zincir temizleme konusunda çok hızlı ve temiz iş çıkarıyor. Gaz yağı ya da zincir temizleme spreyi konusu tamamen tercih meselesi...
Ara

İzmit'te Varmış ordan aldırıyorum bende aldığım zaman yeri paylaşacağım.

Sentetik tinerde aynı görevi görüyor bilginize..
Ara

(05-22-2014, 04:53 AM)g_okhan__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar,

Dün ATEŞ PETROL 'e uğradım orası şuanda faaliyet göstermiyor ama yinede birini bulup sordum bizde yok dedi izmitte bulabilirsiniz dedi.

Birde OTO KUAFÖR işi yapan arkadaş var Sentetik tiner GAZ YAĞI görevi yapıyor dedi ve azıcık verdi şimdi onu deniyeceğim.

bence o tineri zincire vurma zincir temiz olacaktır orası kesin ama oringlere zarar vereceğide kesin :) zinciri mazotla temizlemeni öneririm.

(05-22-2014, 08:59 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(05-22-2014, 04:53 AM)g_okhan__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Arkadaşlar,

bence o tineri zincire vurma zincir temiz olacaktır orası kesin ama oringlere zarar vereceğide kesin :) zinciri mazotla temizlemeni öneririm.

Yok bende Honda CBF 600 da denemicem ama ybr 125 var bende onda deniyeceğim.
En kötü ihtimal mazot ile temizleyeceğim.
Ara

Arkadaşlar,
Orinksiz zincirde SENTETİK TİNER başarılı

Orinkli zincirde ise GAZ YAĞI çok başarılı bilgi vermek istedim.
Ara

Gebze de tek bir satış yeri var. Güç Teknik Hırdavat 0262 646 93 98 telefon numarası
Ara

Teşekkürler :) arayıp soracağım.
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 3 Ziyaretçi