10-31-2014, 10:55 AM
(10-22-2014, 09:22 PM)nazmifizik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet 15 e sattım çantasız. Önümüzdeki sezon lastik ister zincir dişlide herhangi bir problem yok.(10-22-2014, 08:04 AM)g_okhan__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='nazmifizik' pid='61565' dateline='1413915015']Nazmi hocam fiyat çok değil mi :) Benim makinaya çok demiştiniz hatırlarsanız. Ama şuanda bu fiyata atmaz zor benden söylemesi.
tarzımımı değştirsem felan derken satmaya karar verdim arkadaşlar. temiz güzel bakımlı bir makine. tüm yaz muhteşem denecek bir macerayı ufacık bir sorun bile yaşamadan birlikte geçirdik. isteyen varsa şiddetle tavsiye ederim. ilanı yeni verdim belki link açılmaz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mo...984/detay/
gönlüm satmamaktan yana o yüzden galiba:(
kardeş sen çantasız ömrü bitmiş lastik ve zincir setiyle hatta bakım bile yapmadan 15 e satmamışmıydın. yanlışmı hatırlıyom. e bendekilerin hepsi yeni üstelik tüm bakımı yapılmış. ee pazarlık payında koyarsak gayet makul bi fiyat olacak. ha asıl önemlisi bu işler nasip kısmet işiidir hayırllısı olsun diyelim.