Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ege Can
#11

Bununla geçmiş olsun.

Dün akşam, maalesef gezi dönüşü başka bir yerlere uğradığımdan mesajı geç gördüm.
Bu nedenle ilgilenemedim.
Buna rağmen diğer arkadaşlarımın ilgilenmiş ve Egecanı'ı yanlız bırakmamış olmaları beni rahatlattı.

Sanırım daha hastahanede kalacak. Ziyarete gideriz artık.
Ara
Cevapla
#12

Egecan çok geçmiş olsun..

160711104912_imza3.JPG
Ara
Cevapla
#13

Dün ben ve birkan abi gittik egenin yanına halil ibrahim kafa abi ile birlikte geziyolarmış. Pendikkte gezdikten sonra üsküdara gitmek istemiş ege halil abide kırmamış yolda giderken honda mutluhanı geçtikten sonraki hafif rampa olan yolda önündeki araba trafik bir anda yavaşladığindan ege de biraz geç farkettiğinden duramamış ve motoru yan yatırıp biraz sürüklendikten sonra arka sol taraftan motoru ve kendisi arabaya çarpmış. Tamponun içinde bulunan demir ayağını kesmiş ve iki yerde kırık oluşmuş. Doktoru şimdilik alçıya aldık ve kesilen yeri diktik dedi. Platin takılacak mı diye sordum, platinin takılıp takılmayacağı şimdilik belli değil hafta içi doktorlar geldiğinde karar verilecek dedi. Şu anda fatih sultan mehmet hastanesinde maltepede yatıyor. Motoru kulubumüzden olan fazer sürücüsü hayri abinin yardımıyla birkan abinin evine götürdük. Sağolsun yeni üyemiz olan ozan arkadaşımızda arkadaşlarıyla gelerek yardımcı oldular. Bu saatten sonra başa geleni çekecek arkadaşımız.

Hayat olduğun yerde...
Ara
Cevapla
#14

Aynen hastaneden sonra egenin motoru yükleyip Birkan abinin eve getirdik orda uzun bi sürü misafir olucak
Ara
Cevapla
#15

Elektrik kurumunda çalışıyorum, geçen yıla kadar arıza servisindeydim, iş kazası geçirdim bedenimin bir kısmı elektrik arkından çıkan alevlerle 3. derece yandı, o akşam sabaha kadar tüm vardiya ve vardiya dışı arkadaşlarım hastane bahçesinde sabaha kadar beklediler, camdan sürekli el salladılar vs. vs. inanın o moral okadar iyi geldiki zaman zaman duyduğum acılar yüzümde gülümsemelere dönüştü, ben bu arkadaşla hiç tanışmadım ama yanında olduğumuzu hissettirme adına çarşamba toplantısı olur, cumartesi günü olur, pazar günü olur, o hastaneye gidip yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz diye düşünüyorum.. Yönetici arkadaşlar bu işi organize ederse güzel bir birliktelik beraberlik olur düşüncesindeyim..
Ara
Cevapla
#16

Büyük geçmiş olsun.. ciddi bir durum olmaması sevindirici..

Lütfen çok dikkatli olalım..

motor üzerinde sadece kendimizi değil sevdiklerimizin de sorumluluğunu taşıdığımızı unutmayalım..

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Cevapla
#17

(12-08-2014, 05:57 PM)Ömer KUTAY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Elektrik kurumunda çalışıyorum, geçen yıla kadar arıza servisindeydim, iş kazası geçirdim bedenimin bir kısmı elektrik arkından çıkan alevlerle 3. derece yandı, o akşam sabaha kadar tüm vardiya ve vardiya dışı arkadaşlarım hastane bahçesinde sabaha kadar beklediler, camdan sürekli el salladılar vs. vs. inanın o moral okadar iyi geldiki zaman zaman duyduğum acılar yüzümde gülümsemelere dönüştü, ben bu arkadaşla hiç tanışmadım ama yanında olduğumuzu hissettirme adına çarşamba toplantısı olur, cumartesi günü olur, pazar günü olur, o hastaneye gidip yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz diye düşünüyorum.. Yönetici arkadaşlar bu işi organize ederse güzel bir birliktelik beraberlik olur düşüncesindeyim..
ömer kardesıme yurekten katılıyorum bırımız hepımız hepımız bırımız ıcın varız.allah beterınden korusun,cok gecmıs olsun...

gidemediğin yol senin değildirGmk
Ara
Cevapla
#18

Sayın yöneticilerim degerli arkadaslarım

Belki bazılarımıza sacma bazılarımıza ise mantıklı gelebilir yazacaklarìm ama hem arkadasımızın icinde bulundugu durum hemde 2014 yılı icerisinde kaza yapan tüm motorsiklet kullanıcısı arkadaslarımız adına bir kurban adamak nasıl olur? Bu yıl çok ciddi kazalar yasadı kulubumuz..Kimsenin bir zararı olmaz diye dusunuyorum.. Aramızda 3-5 tl toplayıp bu isi basarır ve ihtiyac sahiplerine gmk adına hayır olarak dagıtabiliriz.

Pantolonunu çıkartmadan alabileceğin en büyük zevktir motorsiklet...
Ara
Cevapla
#19

Çok büyük geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın.

Trafikte Saygılı ve Sabırlı olun ;) :selam: :polis:
Ara
Cevapla
#20

Ćok gecmis olsun
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi