Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CC yukseltme

abılerım sıze bır soru sorcam.bende sımdı 150 cclık vıteslı motor var.ben bu motoruma ornegın 250cc motor takmak ıstıyorum.mesela hondanın yada baska bır motor bu ıslem yapılıyor mu motora yenı bır yuksek cc motor takılabılıyor mu ve bunun malıyetı cok fazla olur mu .benı bılgılendırırsenız cok sevınırım .
Ara

Motor cbf 150 ise Engin abi 199 Cc yapar sana . Başka marka ise hiç uğraşma sat 250 Cc al

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara

tesekkurler fatıh abı .malesef cbf 150 degıl ya.rks tıtanıc 150 motorumdan memnunumda en azından 250 cc bır motor ayarında olsun ıstıyorum.yenı motor alcak durumum suanda yok en azından belkı yaplıyor mu dıye ogrenmek ıstedım pekı baska motorlara neden hıc ugrasma dedın
Ara

yapacağın masrafa değmez.. :kötü:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

pekı veysel abıcım ya bısey daha sorcam bendekı 150cc lık ya aynı kasanın 200 cc motoruda var aralarında fazla bır fıyat oynamıyorda sence aralarında ne kdar kısımlık bır fark olur
Ara

Astarı yüzünden pahalı olur..
Ama fantazi sınır tanımaz :)

Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..
Ara

Hani bazıları vardır, clk almaktansa şahine turbo taktırıp gezmekten keyif alır.. Harcadığının hesabını yapmaz, keyfini çıkarır. Onlardan biri isen destekliyoruz :alkış:

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Alper abı ogrencıyım suanda malesef o kadar butcem yok ya.Anca calısma hayatına baslayınca olursa olur.Anlasıldı en guzelo motoru satıp ustune para koyupta 250cc almak :D tesekkur ederım yorumlarınız ıcın
Ara

Sat motoru cbf 250 al birçok kişi beğenmez bu motoru ama fiyatına göre bence iyi motor.

Hayat olduğun yerde...
Ara

zaten satıp 250 cc alcam bakalım hayırlısı artık
Ara

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi