Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ağva Kaçamağı

Mahdumum ile hem pazar gününü değerlendirelim hemde motorumuzu açalım vede kaçalım dedik Denizli barajını mütakip taa Ağva'ya kadar kaçmışız.
Hava öğlen güzeldi ancak akşam dönüşünde sisle birlikte bir soğuk oldu ki totomuz dondu . Değişik bir pazar gezmesi oldu gittik,gezdik,gördük,geldik..

160228192359_01.jpg 160228192411_02.png

160228192418_03.png160228193330_09.jpg

160228192418_04.jpg160228192842_07.jpg
Ara

Sener abi iyi gezmissiniz oh ne guzel tekerine saglik...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gidemediğin yol senin değildirGmk
Ara

Tekerine saglik sener abi. Baba ogul takiliyosunuz. Valla cok hosuma gidiyor. Allah bozmasin abim.
Ara

Teşekkürler arkadaşlar..
Toplu gezi için haber veremedim özürrr... Ancak mahdum grup sürüşü yapmadığı ve evrak eksiği :kötü: nedeniyle grubu riske atmak istemedim. İnşallah bir dahaki sefere...
Ara

Çok hoş gezi olmuş abi. Bizim ufaklıklar da büyüse de aynısından biz de yapsak :)

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Güzel olmuş harikasın Şener abi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara

Baba oğul gezmişsiniz ne güzel maaşallah bizde görürüz inşallah o günleri

Her şeyi sev fakat her şeyden önce seni seveni sev. Sevki, sana verilen sevginin değerini bilesin
Ara

Güzel bir kaçamak olmuş , umarım daha da güzelleri olsun :alkış:

160711104912_imza3.JPG
Ara

Eeeee yaşlılığın güzel yanı bu işte herzaman yanınızda bir kişi bulup geziye çıkabilirsin..
Nasıl olsa motorun veren biz, benzini koyan biz bi zahmet eşlik etsin değil mi?:]
Teşekkürler...
İnşallah sizlerde zamanı gelince aynısını yaparsınız .. Tek yapacağınız çalışmalarınızda geleceği de planlamak.. :]:]:]
Ara

ne iyi etmişsin abi hakikatten pazar günü hava bi harikaydı tekerine sağlık.

Hızlı Menü:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 4 Ziyaretçi