Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 4 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SCUBA TÜPLÜ DALIŞ EĞİTİMİ

Alperin dediği gibi eğitimi sulandırmayın sizin müsait olduğunuz zamanlara göre tarih ayarlanabilir. Toplu olacak diye bir koşul yok. Son olarak teori eğitimi hafta içi akşam üstü, pratik eğitim pazar günleri

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ara

Egitim şart yaz başkan benide bende varim.

Kıdemli discovery ilan edilmeden adımın listeye yazılmasını rica ediyorum.

Hafta içi akşamları teorik bilgilendirmeyi planlayalım, bekliyoruz.:çiçek:

160711104912_imza3.JPG
Ara

teorik eğitimlere bende gelmek isterim fakat su fobim olduğundan pratik eğitimler bana göre değil :) tarihler belli olduğunda teoride varım :tamam:

(03-29-2016, 06:53 AM)Barış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  teorik eğitimlere bende gelmek isterim fakat su fobim olduğundan pratik eğitimler bana göre değil :) tarihler belli olduğunda teoride varım :tamam:

Sudan korkuyosan teorisini napacan barış :) Sen gel biz senin korkularını alırız. :) :kırbaç:
Ara

ya en azından teoride bişiler öğrenmiş olurum hepten fransız da kalmayalım demi ;)

Teorik bilgiler için Cuma akşamları toplansak uygun olur mu?

160711104912_imza3.JPG
Ara

Çok güzel düşünülmüş bir eğitim. Katılmak istiyorum, tarihi belli olduğunda daha net bilgi veririm

Rüzgar toz ve duman Gmk
Ara

Eğitimin CMAS yerine PADI veya SSI sertifikasyonu olarak düzenlenme şansı olur mu? Benim bilgim yanlış olabilir ancak bir dönem peynir-ekmek gibi dağıtıldığı için güvenirliği konusunda soru işaretleri varmış (bana gelen tamamen şehir efsaneside olabilir).

Fatih, güzel konu ve güzel fikir.
Eline sağlık.:çiçek:

Öncelikle, madem Kadir de katılıyormuş.
O zaman ben de katılırım.
Beni de kesin katılımcılar listesine yaz.

Tarih ise sen belirlersin.
Eğitim ayağımıza gelmiş. Katılmamak olmaz.:tamam:
Ara