04-28-2016, 07:46 AM
(04-27-2016, 06:52 AM)Mike.xxlarge Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaz Yaklasıyor. Su başlığın tozunu almayalım mı??
Ümitim suyun altı karanlık olunca ürkütüyor :)
ABC nin sadece C si var Gözlüğü nemlendiğinden Şnorkeli de ağzıma su kaçırdığımdan kullanamıyorum. Eğitim hak getire. Benden iyi çek. çitleyici olur anlaşılan.
Hazır havalar ısınıyor iken organizasyon yaparsan bizde kıyıda oynarız :)
Suyun altı marmarada dönemsel olarak bulanıklıktan dolayı karanlık olabiliyor. Görüşün süper olduğu aydınlık çok keyifli dalışlar da olabiliyor. Maske buğusu da sorun değil şnorkel de ergonomik olmadığından su almıştır ağzına eğitim işi de zamanla çekirdeği sudan çıkınca birlikte çitleriz. Bahaneye yer yok :D
(04-27-2016, 03:21 PM)maytan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Acayip dalarim umit bir gozluk bir amator palet bir zipkin birde ben balik konumu at aksam yapalim bir raki balik
Dalışta alkol olmaz abi. Motosiklet gibi değil küt diye gideriz :)
(04-27-2016, 08:56 AM)Sofubike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu tarz bi toplantıya bende katılmak isterim. ve dalmak için ümit senden eğitim almak isterim. en kısa zamanda ::çiçek:
Toplantıda baya konuştuk ne yapabiliriz diye. Güzel bir organizasyon planlamak üzereyiz katılım olursa. Aklımızda ki yer istanbul a uzak daha bakir koyların bulunduğu avcılık tam anlamıyla yaşayabileceğimiz aç kalmayacağımız Kastamonu-Cide.
Etkinlik 19-20-21-22 Mayıs haftası 4 gün dolu dolu bir kamp yapabiliriz. Suyun berraklığı dışarıdan çok rahat görünüyor. Mavi ile yeşilin içiçe bulunduğu ender yerlerden. Patlayana kadar balık yiyeceğimiz bir organizasyon olabilir.
Olumlu bakanlar destek verirse başlık açarım.