Yorumları: 1,665
Konuları: 29
Güncel
Talep ve Ödemeler için Son Gün Bugün Arkadaşlar.
Banka Havalesi yapacaklar için İban bilgisi verebilirim :D
Yorumları: 230
Konuları: 10
Rep Puanı:
0
Ben 40 tl daha vermem gerek
(05-13-2016, 03:50 AM)memetdarica Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 40 tl daha vermem gerek
Memet ağabey sıkıntı yok senin durumla ilgili bilgim var.
Yorumları: 5
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
.merhaba xxxl(3xl) yelek alabilirmiyim
(05-19-2016, 09:02 PM)ali_ari Adlı Kullanıcıdan Alıntı: .merhaba xxxl(3xl) yelek alabilirmiyim
Alicim bari sen yapma. Yelekleri baskıya vereli 1 hafta oldu. adetlerde değişiklik yapamıyoruz. Bu bedende 1 adet fazladan tişörtümüz var. onu alabilirsin.
Yelek konusunda ise söz vermeyim. iptal eden olursa siparisi sana çeviririz.
Şu profil fotonu da yakın çekim bir şeyle değiştir.
Yeni üye zannettim. :) "Bu kim la" yazacaktım neredeyse...
Yorumları: 30
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
Adas yelekler ne zaman ulaşır elimize
(05-20-2016, 07:11 AM)ersin azbay (tatar) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adas yelekler ne zaman ulaşır elimize
Adaşım siparişlerimizde 6 farklı beden olduğundan bu hafta kalıpların çıkarılması işlemi var. haftaya kesim ve dikim işleri başlayacak sanırım. son aldığım bilgi bu yönde idi. en kısa zamanda bilgi alır sizi de bilgilendiririm.
Yorumları: 145
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Ersinciğim Yelek ve Tişörtlerin son durumu hakkında bilgi sahibi oldunuzmu acaba?
nezaman elimizde olur?turlar ve kamplar başladı ama yelekleri olmayan arkadaşlar adına yazdım.
Saygılar:P
Yelekleri olmayan arkadaslar ve kendim icin cvplayim.
Omer abi kaliplar cikarildi. Bu hafta kesim ve nakislama isleri yapilacak. Yeleklerden once tisortler yapildigindan yeleklere yeni baslandi gibi birsey.
Firmayla yelegin tasarimi uzerinde detayli calisma yaptim. Aleyhimize oldu. Soyleki eski yelek 3 farkli malzemeden uretilirken bunda 6 farkli malzeme ve kumas var. Ayrica cep vs gibi bircok detay var. O yuzden yeleklerin isi uzadi Biraz. Ama sunun garantisini verebilirim bittiginde herkes cok begenecek. Yelegi olan bile keske bende alsaydim diyecek :)
Bitenler hakkinda bilgi vereyim tiortler bu cumaya hazir olacak. Gidip alacagim. Yeleginde bir adet numunesi islenmis bitmis olmasi gerekiyor. İlk parti biter bitmez aracimla alip gelecegim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaslar. Tisortlerimiz hazir. Bu aksam 8.6.2016 toplantimizda gelen arkadaslara teslim edecegim.
On odemesi alinmamis arkadaslar aksam odemelerini yapabilirler.
Ornek resimler
(Son Düzenleme: 06-08-2016, 04:03 PM, Düzenleyen:
SM_trying.)