Konuyu Değerlendir
  • 2 Oy - 4.5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

İsim-Kan Grubu Sticker

Merhabalar,

Bir kaç tane yaptırmak istediğim sticker vardı. Bu işi yapan arkadaşım ile konuştum 1Mx1M alanın dolması gerekiyor. Dolayısı ile bir miktar boş yerim var. Kan grubu için sticker yaptırmayı düşünüyorum. Aşağıdaki gibi birşey olacak ama daha son haline karar vermedim.

1) Bunun ideal boyutu nedir?
2) Bana gerekenden daha fazla alan var. İsteyenlerinkinide ekleyebilirim.
3) Başka sticker önerisi olan var mı?

qz2mhw.jpg

Klubumuz icinde logo ve sanli bayragimizin oldugu bir sticker yaptiracak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Damla sticker seklinde olacak ve icerisinde kangrubu ad soyad bilgisi olacak.
Bu yaptiracagin sey bireysel bir sey degilse beklemeni oneririm

Ara

Bu isimlik için sticker yaptırmıyorum. Kendi istediğim stickerlar 1 metre kareyi doldurmadığı için isimlik yaptırıyorum.

Can güzel bir paylaşım yapmış. Mutlaka kan grubu stickerı olması gerekmiyor. İhtiyacı olan şahsi sticker işini paylaşabilir yani :tamam:

:tr:  Kuşlar kısa.. Hayat uçuyor..
Ara

Bazı yanlış anlaşılmalar oluyor ben bi özet geçiyim. İlk olarak benim öğrenmek istediğim böyle bir stickerın boyutunun ne olması gerektiği ben 2x20cm olarak tasarladım. Ölçü ile ilgili olan arkadaşlardan halen cevap bekliyorum.

Gelelim yaptırmak isteyen varmı bölümüne, ben yaptırmak istediğim zaman yaptıran vs. bulamadığım için isteyen varmı diye yazdım (belki aynı durumda arkadaşlar vardır). Yanlış anlaşılma olmasın sipraiş falan gibi bir durumda yok parasını ben ödüyorum ve yer olduğu kadarı ile isteyene yardımcı oluyorum. Burada isimlik gibi bir zorlamada yok eps dosyasını gönderinin isteği yapılabiliyormu diyede sorabilirim.

Slm banada bu isimlik ten lazım nereye yaptırabiliriz
Ara

(12-03-2017, 12:12 PM)Asbaozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Slm banada bu isimlik ten lazım nereye yaptırabiliriz

Ozkan merhaba. Bu tarz kisiye ozel urunler yilda bir deda topluca yaptiriliyor. Malum. Tek bir adet icin hic bir firma olaya el atmiyor. Bizde bu isi en son 2016 da cozmustuk. Yonetim. İhtiyac duyulmasi halinde karar alip yaptiracaktir.

Ara

(12-03-2017, 12:12 PM)Asbaozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Slm banada bu isimlik ten lazım nereye yaptırabiliriz

Merhaba Özkan, öncelikle GMK'ya hoşgeldin. 

Tanış-Kaynaş bölümünden bir başlık açıp kendini tanıtabilirsin ve bizler gibi bir fotoğraf ekleyebilirsin. 

Toplantılarımıza katılarak sorularının cevabını alabilirsin.

160711104912_imza3.JPG
Ara