10-30-2018, 06:47 AM
DOSTLARIM, kuzenim bu sene SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ'nden birinde Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı adına bağış toplamak üzere İSTANBUL'da düzenlenen maratona katılacak. Yapılan her bağış direk Vakfın hesabına yatırılacak. Arada kimsenin bir kazancı yok. Sizde bu güzel amaç için bir yardımda bulunabilirsiniz. Aşağıda kuzenimin sosyal medyada paylaştığı linkleri bulabilirsiniz.
Saygıdeğer Arkadaşlarım/Akrabalarım/Sosyal Medya Bağlantılarım,
Bu yıl ilk kez benim de iyilik peşinde boğaz köprüsünde koşacağım platform için son 2 gündür gerek video gerekse sosyal mesajlar ile paylaşımlarda bulunmaktayım.
İstanbul-2018-Koruncuk-Koruncuk Kahramanları 2018 projesini destekleyeceğim. 11 Kasım 2018 günü İyilik Peşinde Koşacağım, adımlarıma anlam katacağım. Koşumu desteklersen beni çok mutlu edersin.
Bir çocuğun eğitim , beslenme ve rehabilitasyon giderlerine 1 aylık destek bedeli 550 TL olup, 1 yıllık destek bedeli ise 6600 TL ‘dir
Bağış yapmak çok kolay. Aşağıdaki bağlantıya giderek bu kampanya için hazırladığım sayfamda hem şu anda kaç kişiden bağış topladığımı görebilirsin hem de istersen bağış yapabilirsin.
Beni desteklemek için sen de bağış yap
Bu Linki Kullanarak Bağış YAPABİLİRSİNİZ.
Kampanyamın son durumunu merak ediyorsan
Kampanyamın Son Durumu.
Saygı ve sevgilerimle,
ERHAN GÜNDÜZ
Yardım edebilen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygıdeğer Arkadaşlarım/Akrabalarım/Sosyal Medya Bağlantılarım,
Bu yıl ilk kez benim de iyilik peşinde boğaz köprüsünde koşacağım platform için son 2 gündür gerek video gerekse sosyal mesajlar ile paylaşımlarda bulunmaktayım.
İstanbul-2018-Koruncuk-Koruncuk Kahramanları 2018 projesini destekleyeceğim. 11 Kasım 2018 günü İyilik Peşinde Koşacağım, adımlarıma anlam katacağım. Koşumu desteklersen beni çok mutlu edersin.
Bir çocuğun eğitim , beslenme ve rehabilitasyon giderlerine 1 aylık destek bedeli 550 TL olup, 1 yıllık destek bedeli ise 6600 TL ‘dir
Bağış yapmak çok kolay. Aşağıdaki bağlantıya giderek bu kampanya için hazırladığım sayfamda hem şu anda kaç kişiden bağış topladığımı görebilirsin hem de istersen bağış yapabilirsin.
Beni desteklemek için sen de bağış yap
Bu Linki Kullanarak Bağış YAPABİLİRSİNİZ.
Kampanyamın son durumunu merak ediyorsan
Kampanyamın Son Durumu.
Saygı ve sevgilerimle,
ERHAN GÜNDÜZ
Yardım edebilen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.