Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bisiklet Turunda Çektiğim Fotoğraflar

24 Nisan 2011 Pazar Günü Başlayan 47. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunda Çektiğim Bir Kaç Fotoğraf.. :]

Gmk

100_0471.jpg
100_0432.jpg
100_0423.jpg
100_0397.jpg
100_0378.jpg
100_0500.jpg
Ara

Tuna bende senin resimlerin var diye heyecanlandım, bu hafta sonu değilde haftaya denizli barağına bisiklet turumuz olacak inşallah. :tamam:
Ara

(04-27-2011, 12:10 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Tuna bende senin resimlerin var diye heyecanlandım, bu hafta sonu değilde haftaya denizli barağına bisiklet turumuz olacak inşallah. :tamam:

Emrullah Abi haftaya cuma, cumartesi ve pazar sabah 9 akşam 5 İstanbul Parkta olucam.. Malum Bu Sene Son Kez Yapılma ihtmali yüksek kaçırmamam lazım, bir dahaki sefere inşallah sizinle gelirim zaten bisikletin bakımlarını yaptırmam şart oldu.. :]
size keyifli sürüşler iyi eğlenceler...
Gmk
Ara

Paylaşım için çOooOK teşekkürler Tuna :çiçek:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

(04-27-2011, 12:21 PM)tuna41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Emrullah Abi haftaya cuma, cumartesi ve pazar sabah 9 akşam 5 İstanbul Parkta olucam.. Malum Bu Sene Son Kez Yapılma ihtmali yüksek kaçırmamam lazım, bir dahaki sefere inşallah sizinle gelirim zaten bisikletin bakımlarını yaptırmam şart oldu.. :]
size keyifli sürüşler iyi eğlenceler...
Gmk

Yok yok merak etme iptal olmaz, ilerki senelerde de f1 bizde bu kalitede başka pist yok. Ayrıca tüm f1 pilotları istanbulu sevdi.
havalar ısınsın bol bol bisiklet turlarımız olacak.:tamam:

Ara

Güzel fotolar Tuna teşekkürler

Benim bisikletim yok :bye:

Ara

tuna eline sağlık çok güzel fotolar.

benim bisikletim varr:]:]:+1:Gmk
Ara

Tuna eline sağlık resimler çok güzel,

Bende bisikletin bakımlarını yaptırmam gerekiyor malesef :.(
Ara

Hızlı Menü: