Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motosiklet lastikleri karşılaştırma

http://www.tyretest.com/motorcycle_tyres/index.html
Ara

Günaydın,

benim motorumun üzerinde gelen lastik "irc" marka...havaların yağışlı olduğu zamanlarda gerçekten güvensiz olduğunu frenlemede ve virajlarda görebiliyorsunuz...malum scooter kullanıcısı olarak bende "michelin pilot sport scooter" modelini düşünüyorum...

2 teker ne yaşlılık ne de parasızlık dinler,2 teker yüreğini dinler....

yamaha fazer s2 :))
Ara

Cihan abi , link için teşekkürler :çiçek:
Metzeller diyorum başka birşey demiyorum:tamam:
Ara

(02-29-2012, 07:11 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Cihan abi , link için teşekkürler :çiçek:
Metzeller diyorum başka birşey demiyorum:tamam:

Emrullah bende şu an metzeler tourans taktım güzel yumuşak lastik. Fakat listelere baktımda enduro lastiklerinin çoğunluğu ıslak zeminde pek güvenli değil. Heralde yüzey desenleriyle alakalı bir konu.
Ara

(02-29-2012, 08:11 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Emrullah bende şu an metzeler tourans taktım güzel yumuşak lastik. Fakat listelere baktımda enduro lastiklerinin çoğunluğu ıslak zeminde pek güvenli değil. Heralde yüzey desenleriyle alakalı bir konu.

Enduro için tavsiye edilen ne peki abi , ben detaylı inceleyemedim.
Ama bildiğim BMW 1200GS üstünce continental geliyormuş.

Ara

(02-29-2012, 08:30 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-29-2012, 08:11 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Emrullah bende şu an metzeler tourans taktım güzel yumuşak lastik. Fakat listelere baktımda enduro lastiklerinin çoğunluğu ıslak zeminde pek güvenli değil. Heralde yüzey desenleriyle alakalı bir konu.

TKC80 yani benim Veysel'e verdiğim lastikler onlar. Ben çok memnundum. Fakat asvaltta ses ve titreşim yaptığı için ve özellikle Dilek ablanız rahatsız olduğu için değiştirdim. Fakat o lastiklerde yağışta tekinsizdi.
Ara

(02-29-2012, 08:57 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  TKC80 yani benim Veysel'e verdiğim lastikler onlar. Ben çok memnundum. Fakat asvaltta ses ve titreşim yaptığı için ve özellikle Dilek ablanız rahatsız olduğu için değiştirdim. Fakat o lastiklerde yağışta tekinsizdi.

Veysel onların parasını verdimi abi :] vermediyse tim bu aralar boşta onla ilgilenebiliriz:kötüadam:
Ara

(02-29-2012, 08:30 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  

hayırdır neden soruyosun bakiim..
Ara

(02-29-2012, 09:18 AM)MuratS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  hayırdır neden soruyosun bakiim..

Merak ettiğim için sordum abi , yoksa aklına başka şeyler gelmesin
Ara

(02-29-2012, 09:04 AM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  
(02-29-2012, 08:57 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  TKC80 yani benim Veysel'e verdiğim lastikler onlar. Ben çok memnundum. Fakat asvaltta ses ve titreşim yaptığı için ve özellikle Dilek ablanız rahatsız olduğu için değiştirdim. Fakat o lastiklerde yağışta tekinsizdi.

Veysel onların parasını verdimi abi :] vermediyse tim bu aralar boşta onla ilgilenebiliriz:kötüadam:

Aldık abi aldık. Sorun yok canını bağışlayın.
Ara