Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dünya Kadınlar Gününüzü Kutlarım...

Tüm GMK ailesi ve Kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarım...

images?q=tbn:ANd9GcTJVnl0e5litBMmnw1volM...95E9D2x2f4
Ara

Kutlu mutlu olsun... Ne çok günümüz var
Ara

Kadınlarımızın, Annelerimizin, Eşlerimizin, Sevgililerimizin günü bir gün değil her gün..

Her daim kalbimizdeler.. Kutlu Olsun :kalp: :çiçek:

DijitalTurk Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)

Veyso duygularıma tercüman olmuşsun tüm cefakar emekçi kadınlarımızın gününü kutlarım.

Untitled.jpg
Ara

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum.
Bu arada Kazakistan'da dünya kadınlar gününde trafik polisleri bayan sürücülerden evrak talep etmeyip çiçek verdiği en önemlisi bayanlara 3 gün resmi tatil :] :]
Ara

:+1::çiçek: teşekkürler.
(03-08-2012, 06:21 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Kutlu mutlu olsun... Ne çok günümüz var

günümüz var derken :P:]

Ara

Bugün kadınlar gününe özel olarak kendimi kadınların yerine koyuyorum. Erkekleri 1 günlüğüne kadın olmaya davet ediyorum. (Psikolojik olarak atbii)
Ara

Kadınlarını döven, işkence edip öldüren hertürlü istismar eden şu toplumda ben doğrusu erkek olarak yaşamaktan utanıyorum. Bırakın kutlamayı falan başımızı kaldırıp onların gözüne bakacak durumda değiliz. Hiç birimiz kadına şiddet uygulamasakta sessiz kaldığımız için yine suçluyuz. :kötü:
Ara

Cihan abi haklısın ama karşımda bir kadına el kaldıran birini görsem dayanamam dayak yiyeceğimi bilsemde elimde geleni yaparım.
Bize böyle öğretildi . Bu konuda bütün erkekler elinden geleni yapmalı.
Ara