Yorumları: 21
Konuları: 2
Rep Puanı:
0
05-03-2012, 08:03 PM
Öncelikle herkese merhabalar,
Yeni başlıyorum ve kararsızım. Üniversite yeni bitti ve uzun zamandır istediğim şey 2 teker üstünde gitmek. :] Ehliyetide 1 aya alırım sanırım. :boks: Siteyi birkaç aydır takip etmeye çalışıyorum ve burdaki büyüklerimden akıl almak istiyorum. Sizce ilk motor ne olmalı??? :O:tamam:
Yorumları: 821
Konuları: 19
Rep Puanı:
0
tenur aileye hoş geldin
seni daha iyi tanıyabilmemiz açısından tanış kaynaş bölümündeki şablonu doldurursan seviniriz..
gidemediğin yer senin değildir
bol çamurlarrrr
Yorumları: 136
Konuları: 17
Rep Puanı:
0
Hoşgeldin aileye aslında ben de daha yeni katıldım :=)
Rep Puanı:
0
teşekkürler,,, formu biraz önce doldurmuştum :] uyarı almadan doldurayım dedim :P Bütçe konusunda aklımda soru işaretleri var.. İlk motorum olacağı için çok para vermek istemiyorum, sıkılırsam diye.. İş gereğide ancak akşam ve pazarları kullanabilcem... bunlar hep benim için soru işareti.
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
Tenur aileye hosgeldin fakat benim ve diger arkadaslarin seni daha iyi tanimasi icin tanis kaynas bolumunden kendi
tanisma basligini actiktansonra busoruna cevap bulacaksindir
iyi forumlar
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Tenur tam bir paradoks soru sormuşsun :utan:
Ben Honda CBF 150 ile başladım.. Sebeplerimi sıralayayım;
Parçası ucuz,
Parça bulma sorunu yok
Fiyatı Ucuz..
HONDA - Japon
110km hıza kısa sürede ve tıkanmadan çıkabiliyor (bizle her yere gelebilirsin)
Her yola sokabilirsin
Sıkıldığın zaman anında satabilirsin, piyasası çok fazla.
Az yakar (bir depoyla 300km)
Koruma demirleriyle düşürsende hiç bir şey olmaz..
Sattığım için de pişmanım keşke 2. motor olarak dursaydı :hö:
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Rep Puanı:
0
Abi 3 aydır bakıyorum formlara falan.. şöyle 6-7 bine bişey bakiyim diyorum... Hyosung 250 naked a baktım geçen ama burda pek iyi şeyler yazılmamış..
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
Tenur hoSgeldın. Oncelıkle yenı basladıgını soyledıgın ıcın mıtosıkletten sıkılma gıbı bır luksun olmamalı. Aldıgın motor dusuk cc ve hafıf bır motor olmalı ve bunda en az 1 sene yahut 10000 km yapmalısın. Tabıkı ılk etapta egıtımlerını alarak buna baslamalısın. O yuzden sıkılmak kelımesı motosıklet artık sana yetmeyecek duzeye geldıgınde ve hakımıyetını tamamen sagladıgını dusundugunde ( ıkarus'a yakalanmadan) ortaya cıkabılır. Ilk olarak kolay hakım olabılecegın bır motosıkletle basla. Veysel'ınde dedıgı gıbı cbf 150 olabılır, 250 lıklerden de bakabılırsın ama hem sana ılk etapda ufak dusmelerde fazla masraf cıkarmıcak hemde bakım masrafı az bırsey lazım. O da cbf 150
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
arkadaşlara katılıyorum tenur. Bu forumda çok paylaşıldı ama yine paylaşalım herseferinde izlemekten çok hoşlanıyorum:P
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0