Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3D Max veya Sketchup ve yaninda photoshop kullanabilen arkadas ariyoruz..

Arkadaslar,

Aramizda gorsel sanatlarla ilgilnenler oldugunu biliyorum.

3D Max veya Sketchup vede yaninda Photoshop (vede olsa iyi olurlardan birisi AutoCad bilgisi) kullanabilen algısı açık, dikkatli bir calisma arkadasi ariyoruz.

Cevrenizde onerebileceginiz birileri varsa gorusmekten memnun oluruz.

Is Yeri : Gebze Merkez
Sektor : İc ve Dis Mimari, Dekorasyon, promosyon alan tasarim ve uygulamalari, Butik projeler tasarim ve uretim.

iletişim için : Suvar Group Muhendislik Mimarlik
Burak
0507 251 11 18

Ceyhan Bursa Fatsa 1:kalp::kalp::kalp: Hayat hONDA

Burak çevremde olanlardan çıkarsa sana yönlendiririm.
Ara

Birde bence şunu eklemek gerek "Sizlerle çalışmak bir ayrıcalıktır" :tamam: :]
Ara

İletebileceğim kişiler var, sana dönüş yaparım..

160711104912_imza3.JPG
Ara

(05-21-2012, 05:34 AM)GsrEra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Burak çevremde olanlardan çıkarsa sana yönlendiririm.

Eyvallah Erdem..

(05-21-2012, 07:28 AM)MaRaNtZz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Birde bence şunu eklemek gerek "Sizlerle çalışmak bir ayrıcalıktır" :tamam: :]

Allah'a sukur calisanlarimiz mutlu bizimle :)
Eyvallah Hamit'im :)

(05-21-2012, 08:26 AM)MuratD Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  İletebileceğim kişiler var, sana dönüş yaparım..

Valla super olur Murat...Hele bi de Gebze'den birileri olursa balli kaymak gibi olur :)

(05-21-2012, 08:52 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Valla super olur Murat...Hele bi de Gebze'den birileri olursa balli kaymak gibi olur :)

Bu sözünü hatılatırım müdür ona göre :]

160711104912_imza3.JPG
Ara

soframa gelirsiniz Muradim..bol bol var.. :)

Sadece photoshop biliyorum , diğerlerini siz öğretirsiniz zaten. Arada bir de motorlarınızla turlarım. alıyormusunuz beni işe?
Ara

Emrullah, senin bizde iş yapamana bile gerek yok kardeşim. Gülümsesen yeter bize :çiçek: Ne zaman başlıyorsun?

(05-21-2012, 10:41 AM)Buraq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Emrullah, senin bizde iş yapamana bile gerek yok kardeşim. Gülümsesen yeter bize :çiçek: Ne zaman başlıyorsun?

Vay arkadaş bu kadar kolaymıydı bu iş :] sağol abi. bu akşam burdaki mesaimi bitirip yarın sizin şirketteyim.
Ara