Yorumları: 497
Konuları: 17
Arkadaslar v-strom 650 icin yan canta ve baglantı demırı arıyorum satan yada etrafında satmaya karar veren bırılerı olursa bana ulassın bı zahmet yada numarasını yazsın..tesekkurler:anlaştık:
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
inşallah çanta demirlerine kavuşursun interde turlarken görmüştüm adamların kendi imalatıymış fiyatıda uygun gibiydi tekrar baktım fakat linki bulamadım bulur bulmaz ulaştırırım sana.
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
DL650'ye yan çanta takılabildiğinden dahi emin değildim.
Eğer böyle birşey uygun şartlarda olursa, ben de alırım.
Aklıma hand made, hotcuter çanta ve demiri tasarımcısı bir ağbimiz geldi ama!!!!!!
Aliminyum takım çantasını yan çantaya dönüştürebiliyor.
Adı Cihan. Çok para ister o şimdi.
Özgür, eğer her hangi bir çözüm bulamazsak mecburen kapısını çalarız bu ağbinin.
Yorumları: 3,688
Konuları: 269
Özgür bu çantalar eczane imalatı, şu ana kadar 1500km kullandım, işimi gördü doğrusu. Arka çantayı büyük tuttuğum içinde çoğu zaman gerek bile duymadım. Maliyeti 200tl. yi buldu. Diyeceğim çok takma kafana bunu. Birisinin bu konuda güzel bir sözü vardı.
"Yan çantaları ilk taktığın gün ve söküp attığın gün en mutlu olduğun gündür" gibi birşeydi.
Ben GS lerdeki gibi çantalara özendiğim ve biraz sert bir görüntüsü olsun diye alüminyum yaptım. :] Zaten enduroda estetik arama. Ne kadar çok demir, çelik, alüminyum, hortum kablo o kadar güzel görüntü. :delü:
Birazda el işleriyle uğraşmayı sevdiğim için.
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
adam sert sert görüntüden hoşlanıyor : )
Yorumları: 3,557
Konuları: 82
(07-19-2012, 08:05 AM)Cihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özgür bu çantalar eczane imalatı, şu ana kadar 1500km kullandım, işimi gördü doğrusu. Arka çantayı büyük tuttuğum içinde çoğu zaman gerek bile duymadım. Maliyeti 200tl. yi buldu. Diyeceğim çok takma kafana bunu. Birisinin bu konuda güzel bir sözü vardı.
"Yan çantaları ilk taktığın gün ve söküp attığın gün en mutlu olduğun gündür" gibi birşeydi.
Ben GS lerdeki gibi çantalara özendiğim ve biraz sert bir görüntüsü olsun diye alüminyum yaptım. :] Zaten enduroda estetik arama. Ne kadar çok demir, çelik, alüminyum, hortum kablo o kadar güzel görüntü. :delü:
Birazda el işleriyle uğraşmayı sevdiğim için.
Ben dicektim
Cihan Alüminyum Teçhizat ve Montaj A.Ş.'ye danışmanda fayda var diye.
(Son Düzenleme: 07-19-2012, 08:25 AM, Düzenleyen:
GsrEra.)
Yorumları: 4,259
Konuları: 128
Rep Puanı:
0
Cihan Alüminyum Techizat ve Montaj A.Ş.
Ne kadar profösyenel bir firma olduğu, tanıtım resimlerinde model kullanmasından belli.
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Cihan Alüminyum Teçhizat ve Montaj A.Ş. 'de çanta üretiminde Hijyene de çok önem veriliyor :]
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
(07-19-2012, 08:46 AM)MehmetK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihan Alüminyum Techizat ve Montaj A.Ş.
Ne kadar profösyenel bir firma olduğu, tanıtım resimlerinde model kullanmasından belli.
Atölyesi Eczaneye de benzese güzeldir. :):)
Yorumları: 571
Konuları: 29
Rep Puanı:
0
Cihan Alüminyum Techizat ve Montaj A.Ş.
Cihan abi hayırlı olsun artık ikinci bir işin var heryerde senin reklemini yapıcak :) :P