Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Motomax gayet uygun satıyor.. çoğu malzememi oradan aldım..
Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
bu arada veysel latif ustanın yanına uğradık 20 gün içinde 200 adet botu gelecek enduro cross racing fiyatlarda çok uygun
%30 indirimli...ve bu gösterdiğin bot racing miş ben cross sandım :) oda tükenmiş...
i am professional motocross driver..
Yorumları: 7,590
Konuları: 850
Rep Puanı:
0
|: BRh+
|: Vstrom DL650
Latif abinin oraya gidiyonuz beni götürmüyonuz :sopa::hööyt:
biran evvel gelse bari :çiçek:
DijitalTurk |
Toplu.Biz
Keşfedebildiğin kadar özgürsün.. (VeYSeL)
Yorumları: 190
Konuları: 8
bu botu denemiştim ancak,
motomax gayri ciddi, bu ürün stokta yok ve olduğu zamanda bu fiyat olmuyor,,, insanları aptal sanıyorlar, yanaşmayın derim.
(01-21-2011, 01:05 PM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu botu denemiştim ancak,
motomax gayri ciddi, bu ürün stokta yok ve olduğu zamanda bu fiyat olmuyor,,, insanları aptal sanıyorlar, yanaşmayın derim.
Demir abi, haklısın bir ara
garajj diye bir kanpanya çıkarmışlardı ve ürünlerin %80 i stokta yoktu çabuk tükettiler ürünleri.
Ben internetten değilde direkt gidip magazadan alıyorum öyle daha iyi oluyor zaten bu tip ürünleri deneyerek almak en mantıklısı.
Benim Motomax ile hiç bir ilgim yok dayımın oğluda değil ama ben gayet memnunum.
Bundan önce hiç bir firma indirim yapmıyordu ürünler rafta künlense bile aynı fiyattan satıyorlardı.
Pazara biraz renk katmış oldular.
450 liralık Uvex kaskımıda 170 liraya oradan aldım sorun yaşamadım.
Yorumları: 289
Konuları: 48
Rep Puanı:
0
(01-21-2011, 01:18 PM)emomen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (01-21-2011, 01:05 PM)Demir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu botu denemiştim ancak,
Demir abi, haklısın bir ara garajj diye bir kanpanya çıkarmışlardı ve ürünlerin %80 i stokta yoktu çabuk tükettiler ürünleri.
Ben internetten değilde direkt gidip magazadan alıyorum öyle daha iyi oluyor zaten bu tip ürünleri deneyerek almak en mantıklısı.
Benim Motomax ile hiç bir ilgim yok dayımın oğluda değil ama ben gayet memnunum.
Bundan önce hiç bir firma indirim yapmıyordu ürünler rafta künlense bile aynı fiyattan satıyorlardı.
Pazara biraz renk katmış oldular.
450 liralık Uvex kaskımıda 170 liraya oradan aldım sorun yaşamadım.
kesinlikle katılıyorum bende birçok ürün aldım gayet dayanıklı şuan en uygun fiyatlar onda
i am professional motocross driver..
Yorumları: 190
Konuları: 8
Enson buff alayım dedim en uygun 25 liraydı, ben (ismini hatırlamıyorum) yan taraftaki dükkandan yarı fiyatına aldım ve aynı marka,,,
diğer ürünler uygun gibi gelmişti gerçi, kimsenin hakkını yememek lazım tabi.