Yorumları: 211
Konuları: 2
arkadaşlar dün gebze alaaddin kurt stadının orada ilk kazamı yaptım suan iyiyiym sadece iki bacagımda ezikler oldugundan yürümekte sorun yaşıyorum yerde sürüklendiğim için sağ omuzumu kullanamaz durumdayım kaskımı baglamazdım ucup gitti şimdi ne kadar önemi oldugunu anlıyorum umutla birlikte geçirdiğimiz bu kaza bize ders oldu umutunda sağ bacagı aracla motor arasında sıkıştı ve oda şuan yürümekte sıkıntı yaşıyor kısa bir süre aranızda olamayacagız bilginize..
Yorumları: 4,189
Konuları: 241
Rep Puanı:
0
çok geçmiş olsun zeynep üzücü bir haber inş. en kısa sürede aramıza dönersiniz. Nasıl oldu kaza hata kimde ?
Yorumları: 4,266
Konuları: 97
Geçmiş olsun , buraya yazabiliyor olman bile şans.
Daha dikkatli ve güvenli sürüşler dostlar.
Yorumları: 1,946
Konuları: 35
çok büyük geçmiş olsun ; Bu seviyede atlatmış olmanız sevindirici. Allah daha kötülerinden korusun hepimizi ;
ÖNCE GÜVENLİK ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM UYARILARI KULAK ARKASI ETMEYELİM.
saolun, stadın içinde bayan sürücü park alanından birden çıkınca yan yatırdık motoru oda gaza basmış panik yapıp yandan vurunca motorla birlikte sürüklendim hata bayanda çünkü park alanından aniden çıkıyor mobeseden izlenmiş zaten bizi görünce hiç hız kesmeden çarpışma etkisiyle durmuş zaten insanca davranmadılar araçdan inip fotograf çektiler tenis kulübünden yardım edenler oldu pekde hatırlayamıyorum açıkcası.
(04-08-2013, 12:09 PM)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok büyük geçmiş olsun ; Bu seviyede atlatmış olmanız sevindirici. Allah daha kötülerinden korusun hepimizi ;
ÖNCE GÜVENLİK ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM UYARILARI KULAK ARKASI ETMEYELİM.
ben bile şaşırıyorum motorun altında sürüklendim kırık çıkık yok sadece eziklikler yaralar verilecek sadakamız varmış diyorum.
(Son Düzenleme: 04-08-2013, 12:17 PM, Düzenleyen:
zeynep barış.)
Yorumları: 18
Geçmiş olsun insan hayal edince bile çok kötü oluyor. Umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Bunları dinleyince güvenliğe üst düzeyde önem vermemiz gerektiğini bir kez daha anlıyoruz. Kazasız belasız sürüşler herkese...
Yorumları: 571
Konuları: 29
Rep Puanı:
0
Geçmiş olsun zeynep..
Bazen çok büyük kazalardan koruma ekipmanları sayesinde ufak sıyrıklarla kurtuluyoruz.
Sen şanslıymışsın kaskın çıkmasına rağmen ucuz kurtarmışsın. Bundan sonra daha dikkatli olmanız dileğiyle..
İkinizede geçmiş olsun..
Yorumları: 3,744
Konuları: 59
Çok geçmiş olsun Zeynep, dikkat et kendine.
Yorumları: 2,345
Konuları: 98
Rep Puanı:
0
Zeynep çok geçmiş olsun..allahtan daha büyük yaralar almamışsınız...
Yapmayıp pişman olanlardansa yapıp pişman olanlardanım galiba..