Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bayram arefesinde ölümlü motosiklet kazası.

İbretlik bir kaza.
Yine dikkatsizlik bir otomobil sürücüsü.
Allah kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
Başımız sağ olsun.

Beşiktaş'ta feci kaza.
Ara

Başımız sağolsun.
Allah yakinlarina va ailesine sabır versin.

gidemediğin yer senin değildir

bol çamurlarrrr
Ara

başımız sağolsun allah rahmet eylesin çok üzücü :(

bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir
Ara

:kızgın: allah belasını versin o kadınının gerizekalı kadın trafik kurallarını bilmez birde yeter ya diyo zenginliğin verdiği cesaret olsa gerek bizim devletimiz yine ceza vermeden böle tipleri salar ama bı taraftan bunun gibi vakalar yaşanmasını önlemek için devletin her yaşlıları ve gençleri duruma göre iki ve beş yıl arayla sağlık kontrolü ile yazılı sınavla beraber direksiyon sınavına sokmak gerekli olduğunu düşünüyorum kaç yaşına gelmiş gözu görüyomu kulağı duyuyomu refleksler nasıl kimsenin baktığı yok yazık oldu çocuk gitti o kız artık hayatı boyunca unutamayacağı ve gözleri önünde bi ölüm oldu kim geri zamanı kimse geri getiremez ama önlemler alınırsa daha iyi olacağını düşünüyorum:kızgın:

BİSİKLETİN ARKA tekerleğine PET ŞİŞESİ SIKIŞTIRIP MOTOR
SESİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARDIK BİZ.... :enen:
Ara

Allah rahmet etsin, olan yine motosiklet sürücüsüne oluyor.
Ben de birkaç gün önce televizyon haberlerinde bir motosiklet kazası haberi görmüştüm, başlığı görünce o zannettim.
O olayda ölen motosiklet sürücüsü milli güreşçi genç bir arkadaş.
Otobüs şöförü yanından geçen motosikletliyi görmeyip yana doğru kırıyor hafifçe, motosikletli de otobüsle refüj arasında kalıp düşüyor ve sonra otobüsün altında girip ölüyor. Televizyonda görüntüleri de vermişlerdi uzaktan da olsa.
Aşağıdaki haberde otobüsle çarpıştı şeklinde vermişler sadece.
http://skorer.milliyet.com.tr/milli-gure...efault.htm
Ara

Başimiz saolsun. Allah kalanlara sabir versin.
Ara

Başımız sağolsun. Türkiye'de yaşayan insanlar olarak şu gerçeği kabul etmemiz gerekiyor. Tesadüfen yaşıyoruz. Allah geride kalanlara sabır versin.

No one lives forever...
Ara

allah rahmet eylesin.. ordan dönerken hiç görmedin mi karşıdan geleni, aklında ne var dı be kadın. yazık :(

Dün haberlerde kazayı tekrar verdiler, kadının tutuklanarak ceza evine gönderildiği söylendi, yapılan bir araştırmaya göre dünyada trafik kazalarında motorsiklet kazaları %0.8 gibi çok düşük bir oranda buna rağmet motorsiklet kazalarında ölüm oranı %80, buda korkunç bir rakam...
Bu istatistiğe göre motorcunun hata yapmaması ve herzaman karşıdakinin hata yapacağını düşünmesi şart oluyor gibi, Allah hepimizi bu tür kazalardan ve sürücülerden korusun.....

rbbzf.jpg

pisipisine giden bir can daha Allah rahmet eylesin kadın için söylenecek çok şey var ama olan oldu bende kemal'e katılıyorum trafikte ehliyetli çok safra var en azından birazını dökmek şart.